Kezdőlap esemény 1. éves a tvdto.com

1. éves a tvdto.com

Írta: drea

Ahogy a címben is olvashatjátok, ma egy éve, hogy hivatalosan is megnyitotta a kapuit a tvdto.com. Az oldal ugyan már 2018. január 6. óta létezik és frissül, azonban a nyitással akkor még várni szerettem volna, így lett a dátum 2018. április 28.

Az elején amikor megtaláltam a The Vampire Diaries sorozatot, nem gondoltam volna, hogy ennyire magával ragad, hogy még a régi hobbimhoz is visszatérek miatta, és oldalt kezdek el vezetni. De így lett, a rajongásom iránta azóta is töretlen.

Hazudnék ha azt mondanám minden zökkenőmentesen ment, voltak olyan napok, amikor úgy éreztem semmi értelme ezt csinálni, ez főleg az azóta abba maradt másolások miatt volt, de szerencsére Ninaa, az egyik legrégebbi netes barátom és az újonnan megismert barátaim is tartották bennem a lelket. Nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, rengeteg jó embert ismertem meg általa és sikerült egy szuper és aktív közösséget kiépíteni a Facebookon is.

A mai napon pedig szeretnék köszönetet mondani Nektek, látogatóknak, követőknek, amiért nap mint nap fel jártok ide, ez a statisztika, amiről álmodni se mertem soha, a Ti érdemetek!

A tvdto.com statisztikája:

736.289 fő
686.592 fő
1358 fő
2076 fő
536
3

Nekem ez nagyon sokat jelent, és kimondhatatlanul hálás vagyok Nektek, amit a ma véget érő nyereményjátékkal szerettem volna megköszönni. Remélem, hogy a továbbiakban is látogatni fogjátok az oldalt, még úgy is hogy a Legacies-ről és a színészekről sincsenek nagyon hírek. Ennek ellenére ezt a holt időszakot szeretném az oldal tartalmának a bővítésével tölteni, természetesen ha van hír akkor azt is közzétéve.

Tervezek egy új kinézetet is, de ezt még nem mostanában, hogy teljesen a modulokra tudjak koncentrálni.

https://i.gifer.com/AOpF.gif

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .