Kezdőlap 1. évad A rajongók nem várják a Legaciest

A rajongók nem várják a Legaciest

Írta: drea

Az idei TCA Prezentáción Julie Plec, Danille Rose Russell és Matt Davis interjúi után a The CW csatorna fejese is megszólalt végre:

A The Originals 5-éves pályafutása véget ért Augusztusban és a csatorna bejelentette, hogy ősszel érkezik a Legacies spin-off Klaus és Hayley tribrid gyermekének Hopenak a főszereplésével.

Sok rajongó -mind a The Originals mind egyéb CW sorozatok rajongói- a nem tetszésüket fejezte ki és egyáltalán nem izgatottak a folytatás miatt, ez az ellenséges hangulat egyre csak növekszik.

A TCA után jóval derült ki az, hogy a Legacies információs paneljében hallottak nem nyerték el a rajongók tetszését erről és lényeges szereplők kihagyásáról Mark Pedowitz libbentette fel a fátylat.

Támogattuk az ötletet, hogy visszahozzunk pár karaktert, amit Julie szükségesnek érzett. De minden spin-offnak a saját lábán kell megállni. Pár karaktert -különösen ha azok eredeti karakterek- teljesen helyén való visszahozni. De ahogy mondtam, a saját lábán kell állnia a spin-offnak

A rajongók nem csak amiatt dühösek, mert lényeges karakterek nem fognak feltűnni a Legaciesban, hanem olyan dolgokért is mint a The Originals lezárása vagy mert Julie Plec le “szexi Dumbledore”ozta Alaric karakterét ezzel megsértvén nagyon sok Harry Potter rajongót.

A CW további sorozatainak rajongóinál az verte ki igazán a biztosítékot, hogy a Legaciesból egy egész évadot rendeltek be normális bemutató epizód nélkül, míg a Supernatural spinoffja a Wayward Sisters nem kapta meg ezt a lehetőséget.

Szerintem nagyon érdekes, hogy a sorozat eredeti közegében Amerikában ilyen ellenségesen fogadják a Legaciest, viszont Magyarországon többen várják a spin-offot és még vetíteni is fogják rögtön az amerikai premier után.

Ti mit gondoltok, várjátok a Legaciest? fogjátok nézni?

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .