Kezdőlap hírek A The CW legjobb sorozatainak rangsora

A The CW legjobb sorozatainak rangsora

Írta: drea

Idén is elkészítették a The CW csatornán eddig adásba került sorozatok rangsorát, ahol a The Originals – A sötétség kora és a The Vampire Diaries – Vámpírnaplók is szerepel:

26. The Originals

Damon Salvatore után a legnagyobb ajándék a tv nézők számára a Mikaelson család.  Három Vámpirnaplók-beli évad után a The Originals végre saját sorozatot kapott. Azóta a New Orleans természetfeletti közösségeiről szóló sorozat egyszer sem jutott olyan magasságokba, mint az anya sorozat a The Vampire Diaries. Részben azért mert a sorozat megpróbált bemutatni más szeretetre méltó karaktereket a The Originals cím mögött. Azonban kinek van szüksége más karakterekre, amikor itt van nekünk Klaus és Elijah? A Mikaelsonokkal, Hayleyvel és Marcellel a The Originalsnak több mint elegendő fantasztikus karaktere van, nem beszélve a családi drámáról és a folyamatos árulásokról, amik lehetővé teszik, hogy kilépjen a Vámpírnaplók árnyékából és különálló sorozatként érvényesüljön.

4. The Vampire Diaries

A Vámpírnaplók könnyen lehetett volna egy újabb vámpír románcos történet, de nagyon hamar egy lenyűgöző érzelmi mélységű családi sagává nőtte ki magát. Az újaknak a The Vampire Diaries mítosza erőltetettnek tűnhet, de a gondosan szőtt hálója a kapcsolatoknak -amik századokon és generációkon ívelnek át- mindig egy megalapozott egyetemes igazságra épül, ami súlyként nehezedik a természetfeletti világra. Habár volt pár botlás a sorozat nyolc évados pályafutása alatt, azért, hogy a karakterek ilyen mértékben fejlődtek a show sosem kapott érdemi elismerést.

Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de én úgy érzem, hogy a The Originals fináléja miatt folyamatosan húzzák le a sorozatot. A 26. helynél biztos, hogy előkelőbb helyre tettem volna.  Az meg, hogy a Vámpírnaplókat a Jane the Virgin vagy az IZombie megelőzte, hát kabaré.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .