Kezdőlap candice king Boldog Szülinapot Candice King!

Boldog Szülinapot Candice King!

Írta: drea

Ma ünnepli születésnapját a The Vampire Diaries és a The Originalsban Caroline Forbesot alakító, Candice King színésznő!

A 31. éves színésznő nem csak születésnapját ünnepelhette, hisz idén Május 13-ra esett az Anyák napja is, így Candicet gyermekei is felköszöntötték. A jeles ünnep jó alkalom volt Candice legújabb kollekciójának promótálására is:

Mivel ma van Anyák napja és a születésnapom is, arra gondoltam, az új ékszerkollekcióm, -ami a Collective Journeys nevet viseli- bejelentésével fogok ünnepelni. A Collective Journeys olyan különleges kiadású karkötők kollekciója, ami honorálja és pénzösszeggel támogatja az amerikai érdekeltségű kisebb, jótékonysági szervezeteket, amik nagy hatással vannak a közösségükre. Minden hónapban egy új színes karkötőt dobunk a piacra és honorálunk ezzel egy újabb jótékonysági szervezetet. Az első karkötőnk @harvesthomela szervezetet és annak -a hajléktalan várandós nők otthonhoz juttatásához és életszínvonaluk megváltoztatásához- segítő tevékenységét tünteti ki.   Nézzétek meg a www.collectivejourneys.com oldalt és iratkozzatok fel, hogy naprakészek legyetek a közelgő hivatalos megjelenési dátumról.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .