Kezdőlap Brother's Bond Brother’s Bond megjelenési dátum + interjú Ian-nel és Paul-al

Brother’s Bond megjelenési dátum + interjú Ian-nel és Paul-al

Írta: drea

Ian Somerhalder és Paul Wesley elárulták mikor kerül a piacra saját bourbonjük a Brother’s Bond és az előkészületekről is meséltek:

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, ugyanis az ital Május 1-től megvásárolható és rendelhető is a hivatalos webshopból!

Sokan fel teszik valamire a nevüket, és aztán a szívüket nem teszik bele. Számunkra minden ebben a palackban a miénk. A címkét mi hoztunk létre, a név, a dizájn, az íz, a cefre – minden a mi alkotásunk. Arról szól, hogy az emberek együtt isszák valaminek a megünneplésére, vagy időt szánnak arra, hogy beszélgessenek egymással. -kezdte Paul

Ian elárulta, hogy a közös italuk gondolata már 10 éve megfogant a fejükben, és kétség sem fért hozzá, hogy ez egy bourbon lesz, tekintve közös Vámpírnaplók-os múltjukat:

Beszéltünk róla újra és újra, és a vicc az, és ez valamelyest igaz is, hogy ez nem olyan, mint egy barátság. Ez inkább, egy testvériség, vagy egy házasság. Amiben régóta benne vagyunk.

Paul szintén elmesélte, hogy mindig is szerették ezt a fajta italt, így tényleg nem volt nehéz meghozni a döntést, hogy mi legyen a közös projektjük:

Ha készítünk egy italt, az bourbon lesz. Tehát ilyen álbourbon-sznob műértőkké váltunk. Szeretjük a bourbonunkat. Tudjuk, mit szeretünk. A karaktereink is sok bourbon-t ittak. Ian és én hétvégenként vagy munka után, beültünk egy bárba és nyugodtan elvoltunk, mindig előkerült a bourbon. Így hát, így kezdődött ez az egész, bármit is csináljunk együtt, annak bourbonnak kell lennie. – tette hozzá Paul

A People magazinnak Dean Bradshaw készített egy fotósorozatot a két színészről:

A fotósorozat további képeit a fenti képre kattintva eléritek.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .