Kezdőlap Uncategorized Claire Holt várandós!

Claire Holt várandós!

Írta: drea

A The Vampire Diaries és a The Originals Rebekah Mikaelsonja ismét várandós! Claire ezt a nagyszerű hírt egy kép kíséretében az Instagram oldalán osztotta meg:

“Repesek az örömtől. Annyira boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek, hogy kisbabánk lesz! Még mindig nem tűnik valósnak. Az elmúlt pár hónap tele volt izgalommal, szorongással, boldogsággal, könnyekkel és bizonytalansággal de leginkább hatalmas hálával.” -Írta a baba érkezéséről Claire

Az ausztrál színésznő megemlítette a pár hónappal ezelőtt történt sajnálatos vetélést:

“Sose felejted el a veszteség okozta mély fájdalmat. Idővel elhalványul, de átjárja az összes élményedet. Az év eleji veszteségünk az életem legsötétebb pillanata volt, mégis végtelenül hálássá tett azért az értékes kis életért, ami bennem növekszik”

Clairenél jobban senki se tudja, mit jelent elveszíteni egy babát így támogatásáról biztosította azokat a nőket, akik hasonló cipőben jártak.

“Szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy felhívjam a figyelmet mindazokra a nőkre, akik a vetéléssel a meddőséggel vagy bármilyen nehézséggel küzdenek, amik egy gyermek világrahozatalát érintik. Tudom, hogy mennyire fájnak ezek a bejelentések, átérzem. Veletek vagyok és imádkozom értetek, hogy a mi történetünk nektek is reménnyel szolgáljon. Mindenkinek köszönöm a támogatásotokat és a szeretetet. Alig várom, hogy megosztassam veletek ezt az utazás”

Ezúton is gratulálunk Clairnek és Andrewnak a kisbabájuk érkezéséhez! Sok boldogságot 🙂

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .