Kezdőlap 1. évad Danielle Rose Russell a Legaciesről

Danielle Rose Russell a Legaciesről

Írta: drea

Danielle Rose Russellel a Build Series készített egy interjút, melyben a Hopeot alakító színésznő elmondta, hogy sokat dolgoznak, ezért rendkívül kimerültek de örül, hogy a Hálaadást a családjával tölthette. Danielle megosztott még érdekes információkat is a November 29-én az 5. epizóddal visszatérő Legaciesről:

Ez az Univerzum egy elég nagy rajongói táborral rendelkezik, milyen volt ezt tapasztalni, amikor bekerültél a The Originalsba?

Amikor először bújtam Hope bőrébe úgy gondolom ez a 7. éves időugrás sokkolta a nézőket. Hozzászoktak, hogy Hope egy édes kislány rendkívüli erővel. Aztán egyszer csak felnőtt. Nagy kihívás volt ebbe a világba bekerülni, megváltoztatta a karrierem.

Mi volt a legijesztőbb dolog abban, hogy a shownak ilyen sok rajongója van?

Talán az, hogy a sorozat már eleve csodálatos színészekkel rendelkezett, így nagy felelősség hárult rám, hogy beilleszkedjek, de keményen dolgoztam és úgy gondolom ez sikerült.

A The Originalsban mellékszereplő voltál és most a Legaciesban főszereplő, milyen érzés?

Nagyon furcsa. Ott vagyok a buszokon a metrón, mindenhol. Üzeneteket kapok a barátaimtól és a családomtól, hogy “Hé láttalak kiplakátolva egy épületen!”

Mi a legnagyobb változás számodra Hope Mikaelsonként?

Hope a Legaciesban teljesen más. Amikor elkezdtük a Legaciest forgatni, össze voltam zavarodva, még sosem éltem át azt, amiket ő átélt, szóval emiatt elég zavaros és furcsa volt két év elteltével látni, hogy, hogy próbálja egyengetni a sorsát belülről. 5 epizódba telt ez neki. Az 5. epizód a kedvencem ebben az évadban, ez az, ahol tényleg beindulnak a dolgok. Itt kezdesz el beleszeretni a karakterekbe és kezded érteni kik is ők. Most már tudom Hopeot kezelni. Sok dolgon fog még keresztül menni, amik meghatározzák merre tart majd, ezt az elkövetkezendő epizódokban látni fogjuk. Nagyon könnyen letérhet a helyes útról.

Ez a legjobb része a sorozatnak, hogy mindenki könnyen letérhet erről az útról és nagyon mélyre süllyedhet.

Hope próbálja megtalálni önmagát, jelenleg a Salavtore Iskolában jól elvan. Sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Ez a két éves időugrás, amiről lényegében nem tudsz, hogy mi történt a karaktereddel furcsa neked?

Igen eléggé. Úgy képzelem, hogy ott volt a Salavtore Iskolában a saját dolgával törődött -igen, ezt teszi most is- de Hope igencsak makacs és elszigetelődő. Szóval az elején elég furcsa volt egy ilyen egyoldalú karaktert játszani.

Ez elég kellemes változás a rengeteg sötétséghez képest, amihez hozzászokott.

Jó látni egy másik oldalát is ennek az univerzumnak, egy könnyebb vidámabb oldalt. De ez a pók dolog olyasvalami volt, amit eddig még nem láttam.

Mennyire haladtatok előre a forgatásban?

Ami alatt én itt ülök ők  a 11. epizódot fejezik be és Hálaadás után kezdjük a 12.et

Mint rajongó ki a kedvenc Mikaelsonod?

Klaus, nem azért mert Ő az apámat játsza, hanem azért mert dinamikus és nagyon vicces karakter.

Tudjuk, hogy egy tribrid vagy, ha választhatnál melyik részed tartanád meg örökre?

Régebben azt mondtam volna, hogy a vámpír részt, mert sokkal tovább élnek mint a többiek. De most, ahogy a sorozat alkalmazza a mágiát inkább a boszorkány részt választanám.

A színésznőről egy fotósorozat is készült, melyet teljes méretben a képekre kattintva elérhettek:

Danielle Rose Russell at the BUILD Series in NY 11/19/2018 Danielle Rose Russell at the BUILD Series in NY 11/19/2018 Danielle Rose Russell at the BUILD Series in NY 11/19/2018 Danielle Rose Russell at the BUILD Series in NY 11/19/2018

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .