Kezdőlap danielle r. russell Danielle Rose Russell – Hogyan tekint a jövőjére a színésznő?

Danielle Rose Russell – Hogyan tekint a jövőjére a színésznő?

Írta: Dee

A Legacies – A sötétség örökségében Hope Mikaelsont megformáló színésznő, Danielle Rose Russell beszél a jövőjéről és hogy merre, hogyan tovább képzeli el a karrierjét:

Habár Danielle Rose Russell karrierje a The CW csatornán futó Legacies – A sötétség öröksége című sorozat miatt indult be, azért a színésznő a jövőjének a saját írója. Daniellet egész életében erős nők vették körül és sikere azoknak köszönhető, akik segítettek megvalósítani álmait.

Daniellet elsősorban édesanyja, Rosemary és nagymamája, Irene nevelték fel.

Ők a legerősebb nők, akikkel valaha találkoztam. Nem igazán tudok beszélni anélkül anyukámról, hogy ne említeném meg a nagymamámat is.

A család sok áldozatot hozott azért, hogy Danielle karrierje oda jusson, ahol ma tart, de nem bánták meg.

Édesanyám volt az egyetlen, aki igazán hitt bennem, még akkor is, amikor nem volt siker sem csillogás és hagyta, hogy gyerekszínész legyek.

Danielle édesanyjának és nagymamájának köszöni, hogy ‘normális életet’ adtak neki és, hogy ez az életének minden területén elsőbbséget is élvez.

Szeretném azt hinni, hogy gyerekszínész létemre elég normális vagyok.

Vannak olyan emlékek, amelyek sok érzelmet váltanak ki Danielle édesanyjából és nagymamájából. Rosemary emlékszik Danielle karrierjének kezdetére és arra, hogy postán küldte még el a lánya portréját, amikor a színésznő még csak 10 éves volt.

Született tehetség volt és egyáltalán nem félt. Varázslatos, szürreális élmény volt mindenki számára az egész. – meséli Rosemary, akinek a lánya sikerétől eláll a lélegzete.

Amikor Danielle gyerek volt, emlékszik, hogy a nagymamája mindig Doris Day Que Será Será dalát énekelte. A különleges kapcsolatát meg is örökítette Danielle a nyakán lévő tetoválással, ami a nagymamája kézírásával készült el és a dalból vett szövegből.

Ez szimbolizálja a köztünk lévő nagyon különleges kapcsolatot. A mi szeretetteljes és erőteljes kapcsolatunk tele van érzelmekkel. – meséli Irene, a színésznő nagymamája.

Ezek a kapcsolatok erősebbek, mint valaha és Danielle élvezettel tölt el annyi időt az édesanyjával és nagymamájával, amennyit csak tud.

Ma már Danielle sikeres hollywoodi sztár, nagy karrierálmokkal és még nagyobb elvárásokkal.

Azt hiszem ez egyfajta életre szóló kihívás, hogy jól érzed magad a bőrödben. – meséli Danielle, aki nemrég letörölte magát minden közösségi oldalról.

Ez egy intenzíven személyes döntés volt számára és határozottan nem olyan, amit a szórakoztatóiparban támogattak volna.

Rengeteg zaklatással és megalázással kellett szembenéznem az interneten, ezért egyszerűen úgy döntöttem, hogy nem igazán érdekel mit gondolnak rólam az emberek.

A döntés, hogy ezentúl nem mások elvárásai alapján éli az életét, lehetővé tette Danielle számára, hogy boldogabb és magabiztosabb legyen, mint valaha volt.

Azt hiszem életemben először vagyok igazán boldog és magabiztos a saját testemben. Őszintén szólva soha nem éreztem magam boldogabbnak.

A szerepek, amiket eddig Danielle eljátszott mind nagyon különbözőek voltak. Mindegyik számos leckét tanított a fiatal színésznőnek az életről és segített azzá a nővé formálni, aki ma lett belőle.

Hope Mikaelson szerepe megtanított arra, hogy milyen az, amikor keményen kell dolgozni és milyen vezetőnek lenni.

Habár nagyon is különböznek egymástól, a The CW a The Originals – A sötétség kora című drámasorozatából induló, Hope karaktere az elmúlt öt évben hatalmas szerepet töltött be a színésznő életében.

Danielle számára a legnagyobb küzdelem egy hálózati tévésorozatban való szereplés során az, hogy nem irányíthatod a karaktered fejlődését.

Néha frusztráló lehet, hogy ilyen kevés beleszólásod van a karaktered fejlődésébe.

A színésznő azért nagyon is hálás Hopeért.

Különleges helyet foglal el a szívemben és készen állok arra, hogy megnézzem mi következik számomra.

Danielle elégedett az évek során hozott karrierdöntéseivel és várakozással tekint a jövője fel.

Úgy döntöttem, hogy hagyom a karrierem természetes módon fejlődni és hagyom, hogy az univerzum segítsen végig az utamon. Tényleg időt akarok szánni a megfelelő szerepek kiválasztására, és nem akarok beleragadni örökre Hope Mikaelson szerepébe.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .