Kezdőlap 3. évad Danielle Rose Russell: Hope karakteréről és a 3. évadról

Danielle Rose Russell: Hope karakteréről és a 3. évadról

Írta: drea

Danielle Rose Russell ismét egy interjút adott, melyben beszélt Hope karakteréről, hogy mi várható a 3. évadban és a The Originals-ról is:

Az évek során Hope Mikaelson karakterével együtt nőttél fel a The Originals-tól a Legacies-ig. Milyen volt számodra ez az út, és mi a kedvenced abban, hogy életre kelted Hope-ot?

Sorsfordító volt. Rengeteget tudtam meg a filmiparról és magamról. Hope, az elmúlt három évben, nagyon sokat tanított nekem.

Mi volt a legnagyobb különbség a The Originals és a Legacies forgatása között, és ha választhatnál egy The Originals karaktert, hogy megjelenjen a Legacies-ban, kit választanál?

A The Originals forgatása kissé kifinomultabbnak hatott. A stáb idősebb volt, az anyag más volt. A Legacies egy szórakoztató, bohózat sorozat, aminek teljesen más hangulata van. De nagyon szeretném, ha bármelyik Mikaelson vagy Marcel visszatérne, hogy Hope-nak háttértörténetet adjon.

Mit várhatnak a rajongók az új évadtól?

Néhány új karaktert, még több szörnyet, az elején sok Handon-t. Miközben forgatunk, érzékelem, hogy ez az évad mindenképpen sokat fog változtatni a sorozat jellegén, amitől nagyon izgatott vagyok.

Mi volt a kedvenc történetszálad Hope számára? Van olyan, amiről azt kívánod bárcsak tovább vihetted volna?

Szeretném jobban feltárni Hope karakterét. Rá van gerjedve a Malivore-féle cselekményre és mindenki más megmentésére, de szívesen látnám, hogy Hope mindaz lesz, amit a The Originals-ban elkezdtek felépíteni.

Ha egy televíziós idézettel (bármelyik műsorból) kellene leírnod ​​Hope-ot, mit választanál és miért?

“Olyan furcsa, hogy a saját magam példaképe vagyok” Azért választanám ezt az idézetet, mert Hope szereti azt mondani, hogy “jobban jár, ha saját kezébe veszi az irányítást”, és saját maga oldja meg a problémáit.

Ha bármilyen tanácsot adhatnál Hope-nak, mi lenne az?

Az, hogy tanulja meg jobban előtérbe helyezni magát. Rengeteget foglalkozik mindenki mással, különösen Landonnal, így félretevődik a saját karakter fejlődése.

 A rajongók nagyon szenvedélyesek, ha a párosok kerülnek szóba, és Hope az egyik olyan szereplő, akit a rajongók sok más karakterrel szeretnek párosítani. Mi tetszik Hope kapcsolataiban?

Szerintem rengeteg idő van Hope néhány kapcsolatának feltárására. Szeretem azt a baráti kapcsolatot, amit az ikrekkel és Szuper Csapattal kezdett kialakítani.  Szerettem volna Handont a szörnyvadász pároson, -amit mindig látunk belőlük- kívül is körbejárni, egy valódibb környezetben. Azonban nyitott vagyok arra, hogy más karakterekkel is lássam Hope-ot, akár romantikus értelemben, akár nem.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .