Kezdőlap 4. évad Elvis Presley a Legaciesben!?

Elvis Presley a Legaciesben!?

Írta: Dee

Megjelent a hír a Murphy’s Multiverse oldalán, hogy a Legacies sorozatba szeretnék behozni Elvis Presley karakterét a 4. évad nyolcadik epizódjában:

Az elődeihez, a The Vampire Diaries sorozathoz és a The Originals sorozathoz hűen, hasonlóan a Legacies is arról ismert, hogy időről időre eltér a megszokottól. Így aztán nem lehet meglepő, hogy szeretnék a Királyt behozni.

A Murphy’s Multiverse exkluzívan megosztotta, hogy a Legacies negyedik évadának nyolcadik epizódja Elvist hozza el nekünk. Hogyan és miért jön Elvis? Nos, ez még nem derült ki.

Azonban a Király előreláthatólag visszatérő szereplő lesz az évadban. Az epizód karakter leleplezése csak annyit árul el, hogy egy 40-es éveiben járó karaktert keresnek, Elvis Presley megformálására. Annak ellenére, hogy a való életben ő volt a Király, most Elvis a túlvilágon találja magát kiszolgáltatva.

Jelenleg csak erre az epizódra szól a felhívás, de meg van a lehetőség rá, hogy visszatérő szerepet kapjon a Legacies sorozatban.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .