Kezdőlap 5. évad Hayley levele Klausnak

Hayley levele Klausnak

Írta: drea

A The Originals 5×08 – Kindness Of Strangers című epizódjában láthatjuk Hayley leveleit, amit Klaus távollétében neki címzett. Ezeket a leveleket a Hybrid gondosan őrzi egy ládában, az epizód végén mégis olvasni kezd egyet a sok közül. Az alkotók most megosztották, mit is tartalmaz a levél:

Kedves Klaus!

Ma nagyon büszke lettél volna Hopera.

Hazaérkezett a nyári szünetből, így magammal hoztam a mocsárhoz a folyami rák főzésre, remélve, hogy majd játszik a többi Crescent gyerekkel, de, amint megfordultam eltűnt. Mary ágya mellett találtam rá, ahogy történeteket mesélt és énekelt neki. Néha elgondolkodom az összes valószínűtlen dolgon, ami a létezéséhez vezetett… Te és én 1000 év különbséggel jöttünk a világra, az összes kis szarság, ami összehozta az egy-éjszakás kalandunkat Mystic Fallsban. Nehéz volt, de az igazság az, ahogy néztem Őt összekuporodva a haldokló asszony mellett, rájöttem semmit nem változtatnék meg. Előtte, egész eddigi életben nem éreztem magam szerencsésnek.

De mindegy. Hiányzol nekünk!

Hayley

Klaus a kis farkas levelét olvasva elérzékenyült, utoljára talán Cami halálakor láttuk ennyire meggyötörten és szomorúan. Ez a jelenet is bizonyítja, hogy Klaus mennyit változott a sorozat alatt.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .