Kezdőlap oldal Hivatalos nyitás

Hivatalos nyitás

Írta: drea

Sziasztok, szeretnélek Titeket üdvözölni Magyarország egyik újonnan nyílt, naprakész The Vampire Diaries és The Originals rajongói oldalán.

Az oldal a két népszerű vámpír dráma sorozattal foglalkozik és folyamatos fejlesztés alatt áll. Bár Január 6-a óta működik és olvashatjátok a friss híreket, most látom úgy, hogy elérkezett az idő a hivatalos nyitáshoz.

Rólam annyit kell tudni, hogy nem régiben szerettem bele mindkét sorozatba így Szandi (narutoblog.hu) bíztatása miatt eldöntöttem, hogy felesleges energiámat egy oldal létrehozásában, szerkesztésében vezetem le.  Próbálok mindig egy egyedi külsőt kialakítani, (remélem ez most is sikerült). Kritikát, észrevételeket szívesen olvasok, így gyorsabban fejlődök az adott téren. Amit szeretnék előre bocsátani, hogy nem élek Magyarországon kb 6. éve így spanyol/angol billentyűzettel dolgozom, a helyesírásra körültekintően ügyelek, de becsúszhatnak nyelvhelyességi hibák, vagy akár elgépelések, amiért szíves elnézéseteket kérem (ha esetleg találtok valami hibát kérem, jelezzétek!) Ebből adódóan a legújabb részeket sajnos nem tudom online feltölteni, mivel az Indavideo csak Magyarországon érhető el.

Ettől függetlenül szeretnék egy tartalmas és naponta frissülő oldalt elétek tárni, és szeretném megköszönni, hogy az oldal működése óta egyre többen jártok fel, nagyon jól esik és extra motivációt ad!

Jó szórakozást, Drea

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .