Kezdőlap 2. évad Julie Plec – Mi várható a Legacies 2. évadában? -spoiler-

Julie Plec – Mi várható a Legacies 2. évadában? -spoiler-

Írta: drea

Készült egy interjú a Legacies alkotójával, Julie Plec-kel, aki elárulta, hogy mire számíthatnak a rajongók a hamarosan műsorra kerülő második évaddal kapcsolatban.

A következő bejegyzés spoilert tartalmat, csak saját felelősségre olvass tovább!

Az évad kezdetén Hope Malivore-ban van?

Igen. Hope Malivore-ban van és a hely pontosan úgy néz ki, ahogy az elvárható. Az első epizód ténylegesen arról szól, hogy felfogja, hogy hol is van, mi történt és hogy bármit is hagyott hátra, vissza akarja kapni. Ez egy karakternek, -aki olyan sok évet töltött azzal, hogy elszigetelődjön másoktól,- nagy lépés, hogy haza vágyik a családjához a barátaihoz. Ez az érzés pedig ösztönzi arra, hogy minél előbb kijusson onnan.

Hogyan változtak a többi karakterek, most, hogy Hope kitörlődött a memóriájukból?

Hasonlóan mint az időutazás, ha túl sok kérdést teszel fel és a logikát próbálod keresni benne, a rendszer összeomlik. Tehát annyit kellett tennünk, hogy éppen annyi logikát alkalmaztunk, amit bemutattunk Landon anyukájával és az összes többi karakteren keresztül, amely eltűnt Malivore-ban, azaz hiába merültek feledésbe, a tőlük kapott tapasztalat és bölcsesség nem szűnt meg. Például Landon sokkal magabiztosabb személy mint amilyen a történet elején volt, még úgy is, hogy Hope kitörölődött az emlékeiből. Ezek olyan karakterek, akik tavaly sok ilyen tapasztalatot szereztek, annyi csak, hogy az üres helyek fel lettek töltve a tudatalattijuk által így nem jönnek rá, hogy az egész miatt egy személy volt a felelős. Tehát nem jönnek rá, hogy hiányzik a képből ez a személy, és minden jónak tűnik de van egy lyuk, amit nem tudnak kitölteni, tekintve, hogy nem tudják beazonosítani azt. Ez az egész helyzet nagyon szórakoztató, és mindenféle lehetőséget tárt elénk: új kapcsolatok bemutatását és romantika belüli változtatásokat.

Mihez kezd Ric, most, hogy már nem az iskola igazgatója?

Ez szomorú, mert Alaric az a karakter, aki sok mindenen ment keresztül, rengeteg veszteséget élt meg, és végre megtalálta a helyét ebben az iskolában mint igazgató. Most, hogy leváltották, teljesen elveszett. Nincs meg a szerepe, ami rá illik és amikor feltűnik az iskolában, hogy lássa a lányait, már csak vendégként van ott. Elég nehéz időszakon megy keresztül, hogy rájöjjön kinek is kéne lennie, amin természetesen mindenki keresztül megy a maga módján.

Látni fogjuk Caroline-t az új évadban?

Még nem fogjuk látni, de Candice-szel folyamatosan kapcsolatban vagyunk és ő benne is van a dologban. Csak el kell jönnie a megfelelő időnek, oda illő történetnek. És meggyőződésem, hogy meg fogjuk találni az alkalmat.

Az első évad végén az ikrek megtalálták az aszcendenst, jobban belemerültök az összeolvadás és a Gemini koven témába?

Ezekkel a kérdésekkel indítjuk az évadot, aztán az ikrek rájönnek, hogy több időt töltenek a haláltól való félelemmel, mint hogy kiélveznék az életüket. Ezzel pedig a téma egy időre feledésbe merül. Azonban nem teljesen tekintve, hogy az aszcendens rengeteg választ rejt.

Miben fog különbözni a második évad az elsőtől?

Szeretnénk tovább vinni a vígjáték vonalat. Mélyebben belemerülve a szörnyekbe, a kultúrába, a folklórba, megpróbálva erősebb tematikus kapcsolatokat találni a hét szörnyei és az epizódban zajló események között. Kísérletezünk más kultúrák szörnyeivel, hogy ne csak gyerekkorunk sláger szörnyeivel rukkoljunk elő, hanem más országokból és más kultúrák  irodalmából származókkal is.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .