Kezdőlap 3. évad Kaylee Bryant – Hogyan hat a finálé a 4. évadra és mi várható? -spoiler-

Kaylee Bryant – Hogyan hat a finálé a 4. évadra és mi várható? -spoiler-

Írta: drea

Kaylee Bryant-et a mai fináléról és a 4. évadról kérdezték a színésznő pedig a rajongók egyik kedvenc párosáról is beszélt:

“Az idei évadból 20 részt forgattunk le, így a 16. epizóddal fejezzük be. Valójában már leforgattuk a 4. évad első négy epizódját, mintha a 3. évad fináléja lett volna, szóval kicsit összezavarodtam. De tudom, hogy a 16. epizód vége egy sötétebb hangvételt készít elő a 4. évadban, és nagyon örülök, hogy a rajongók láthatják és reagálhatnak rá.

A 3. évad során Josie és Finch kapcsolata fejlődött. Kaylee elárulta, mi vár a párosra:

„Mivel Finch most a Salvatore Iskolába jár, Josie könnyen megtalálja az egyensúlyt a romantikus élet és a Szuper Csapat tagjaként élt élete között. Arról is szól a kapcsolatuk, hogy mit jelent ez Finch számára, és hogy Josie mennyit hajlandó elárulni Finchnek. Tehát ez az az irány, ahova tartanak ”

A Legaciesről nem lehet úgy beszélni, hogy nem beszélnénk Hosie-ról. A Hosie páros iránti rajongás tovább növekszik, és Kaylee -nek nagyon tetszene ez a potenciális párosítás:

“Nagyon szerencsésnek érzem magam abban az értelmében, hogy Danielle-lel az első évad első részében már Hosie-ra gondoltunk , és nagyon szerettük volna, ha ez megvalósul. És az a tény, hogy olyan keményen nyomattuk, mint ” nézzétek ezt, nézzétek meg, meg tudjuk csinálni, meg tudjuk csinálni” és akkor a rajongók támogattak minket, olyan hihetetlen és olyan felemelő volt abban az értelemben, hogy nem vagyunk egyedül. Elképesztő volt, hogy ilyen módon támogattak. És akkor természetesen most mindannyian az írók elé visszük a témát, szóval szórakoztató. “

Míg Hope és Josie jelenleg különböző romantikus kapcsolatokkal vannak elfoglalva, Kaylee nem adja fel a reményt a Hosie párost illetően

„Úgy gondolom, hogy ez időzítés kérdése. Végül minden az írókon múlik. Tudják, hogy mi,  a színészek hogyan érzünk, és tudják, és azt is biztosan tudják hogy a rajongók mit éreznek . Ez tényleg… mármint, tudom, hogy teljességgel rajtuk múlik. Tehát azt hiszem, csak reménykedhetünk.”

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .