Kezdőlap 1. évad Legacies 1×01 – Letöltés és online

Legacies 1×01 – Letöltés és online

Írta: drea

Tegnap este 9 órakor debütált a Legacies spin-off  1. évadának legelső (1×01) epizódja a The CW csatornán, Magyarországon ma este érkezik a HBO Go műsorára, magyar felirattal. Az epizódot feltöltöttem az oldal tárhelyére.

Alaric Saltzman felügyelete alatt a Fiatal Tehetségek számára fenntartott Salvatore Iskolában a természetfeletti lények új generációja – beleértve a tri-brid Hope Mikaelsont, Alaric ikerlányait Lizziet és Josiet, az energikus vámpírt MG-t, az átkát újonnan aktivált vérfarkast Rafaelt és a rejtélyes Landont – a lehető legszokatlanabb módon érik nagykorúvá, arra nevelve, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a legrosszabb behatások ellenére is.

Frissítés: 2018.10.27 Letölthető a magyar felirat

Illetve, eddig az oldalon sajnos nem volt elérhető online sok epizód, az Indavideó szabályzata miatt, de most ajánlottak egy videó feltöltőt, így már az epizód megjelenése után nem csak letölteni tudjátok de a rögzített bejegyzésben meg is tudjátok nézni a legújabb részt ^^

Fontos: egyenlőre NINCSEN magyar felirat az online nézhető epizódhoz, amint leadják a feliratos részt, ki lesz cserélve a videó!

ez egy állandó bejegyzés, friss hírekért görgess lentebb!

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .