Kezdőlap 1. évad Legacies 1×01 – Spoilerek

Legacies 1×01 – Spoilerek

Írta: drea

Ahogyan az várható volt a korai premier vetítés miatt kiszivárgott pár spoiler a Legacies 1×01 “This Is the Part Where You Run” című epizódjából:

A következő bejegyzés spoilert tartalmaz, csak saját felelősségre olvass tovább!

A TVD Univerzum megalkotta a saját sportját:

Nem ismerjük még a Quidditch Legacies-beli sajátos változatát a Wickeryt, de remélhetőleg hamarosan bemutatásra kerül a szabály rendszere. Annyit tudunk, hogy Caroline és Alaric hozta létre.

A sötét varázslat gyakorlása nem megengedett a tanulók számára:

Ez azonban nem kizáró ok Hope Mikaelson számára, amikor a fejébe vesz valamit. Alaric rajta tartja a szemét a diákokon és igyekszik minden

féle sorozatgyilkos hajlamot távol tartani a Salvatore Iskola falaitól.  Hope ennek ellenére rendelkezik pár rokonnal, akik gyakran használtak sötét varázslatot, így ez nem áll távol tőle.

Ha természetfeletti ügyben segítségre van szükséged csak hívd a Salvatore osztagot:

Az epizód azzal kezdődik, hogy Hope és Alaric egy furgonból lép elő, hogy segítsenek egy újonc természetfeletti lényen. A kérdés csak az, honnan tudták, hogy a vérfarkasnak szüksége van segítségre?

Hope új barátot szerez:

Már találkoztunk Landon Kirbyvel a Legacies backdoor Pilotjában. A premier epizódban a fiatalok barátsága megerősödni látszik, még ha csak addig is, amíg módosítani tudják a memóriáját.

Két teljes vérfarkas átváltozást is látni fogunk:

A The Originalsban mindenki hiányolta Klaus átváltozását, a Legaciesban azonban ebből nem lesz hiány.

Rengeteg utalás:

Nem tudni, hogy a Legacies tisztelegni akar az elődjei előtt, vagy csak építeni a hírnevükre, de az biztos, hogy sokszor fog elhangzani utalásképp a korábbi szériákra reflektáló mondat. Hogy a visszatérő szereplőkről ne is beszéljünk.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .