Kezdőlap 1. évad Legacies 1×06 – Online magyar felirattal

Legacies 1×06 – Online magyar felirattal

Írta: drea

Megérkezett a Legacies – A sötétség öröksége 1×06 “Mombie Dearest” című hatodik epizódjának magyar feliratos online nézhető verziója:


ez egy állandó bejegyzés, friss hírekért görgess lentebb!

Kapcsolódó bejegyzések

2 hozzászólás

wandor 2018.12.08 21:43 - 21:43

Alapvetően tetszik a sorozat és simán hozza sztem az elődök hangulatát, de ezen a Hope-os dolgon lassan már nem tudok szemethunyni.
Az elején mikor láttuk farkasként, azt leszámítva mintha elfelejtették volna hogy ő nem csak boszorkány hanem vámpír és farkas is.
Elhiszem hogy nehéz bármit is kezdeni egy olyan karakterrel aki elvileg mindentéren mindenki felett áll, de hát ha kitalálták ezt a sorozatot elvárnám hogy megoldják.
Leglább indokolnák hogy miért nem használj a másik két “felét”, mert ez így egyre hülyébben jön ki.

Válasz
Avatar photo
drea 2018.12.08 22:31 - 22:31

Szia😊 teljesen egyetértek! Ugyan Hope nem teljesen tribrid, mert vámpírrá még nem változott át, de én hiányolom a vérfarkas énjét hiszen hamár a Crescent alfa lányáról van szó akkor ez elvárható lenne. De azt is gondolom, hogy a többi karakterre is hangsúlyt kell fektetni így nem jut idő megfelelően kidolgozni Hope másik két részét. Én azért remélem, hogy az évad másik felében ezen változtatnak 😊

Válasz

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .