Kezdőlap 2. évad Legacies 2 – Casting pletykák

Legacies 2 – Casting pletykák

Írta: drea

A Legacies 1. évada előtt már elindult a pletyka több, az IMDB-n található tetszetős vezetéknév hatására: (Parker, Gilbert- Salvatore). Most további pletykák kaptak szárnyra egy új testvér pár miatt.

Tavaly a honlapon is közzétettem az IMDB szereplő listáját, melyen több furcsa név is volt: Jenna Gilbert-Salvatore, Addie Gilbert, Lily O’Connell, Dinah Bennett és Jacques Parker aki, az akkori lista szerint 13 epizódban szerepelt volna.

A fenti nevek közül mind hamis volt, de nem ez az érdekes a dologban. “Archie L. Winston” -aki a kezdetektől több színpadi néven szerepelt- játszotta volna Jacques Parkert, -nagy hírnévre tett szert az IMDB-nek köszönhetően-. A fiatal csaló félrevezette a rajongókat, hogy a 2. évadban kerül bemutatása karaktere, aki nem más, mint az ördögi Kai Parker fia. A későbbiekben több hazugságot is megosztott, például, hogy a nem létező Jacques édesanyja nem más mint Bonnie Bennett.

A fiú odáig is elment, hogy az Instagramján egy a Supergirl-ből fotozótt Chris Woodot ábrázoló képhez a következőt írta:

Végül a pályafutásának maga Julie Plec vetett véget, amikor megerősítette, hogy a szereplő lista hamis.

Valaki szörnyű játékot űz a rajongókkal, a listán szereplő nevek fele hamis! -nyilatkozta Julie Plec

Az idei évben is felütötték a fejüket a pletykák, elterjedt ugyanis, hogy a SDCC-n említésre került testvér pár vezeték neve Fell.

A testvérpár női tagját Bianca Santos fogja alakítani, akiről már forgatási képeket is kaptunk. A casting ügynökség dublőr kereső posztja szerint pedig valószínű, hogy Leo Howard játssza majd a testvér pár fiú tagját.

Amit eddig biztosan tudunk róluk:

  1. Mindkettőjüknek megtetszik Hope
  2.  A Mystic Falls Középiskola diákjai
  3.  Bianca Santos alakítja a lány testvért
  4. A lány testvér a Mystic Falls High Flag Football csapatában játszik

A pletykák szerint (amik vagy igazak, vagy nem):

  1. Leo Howard alakítja a fiú testvért
  2. Mac Seriff gyermekei
  3. Nevük Maya és Ethan Fell

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .