Kezdőlap 2. évad Legacies – 2. évad hivatalos ismertető

Legacies – 2. évad hivatalos ismertető

Írta: drea

A The CW csatorna a jelenleg is zajló Upfronján bejelentette az idei őszi műsor rendjét, illetve nyilvánosságra hozta a Legacies 2. évadának hivatalos ismertetőjét is:

A Legacies a Salvatore Tehetséggondozó Bentlakásos Iskolában játszódik és az új generációs természetfeletti lények történetét meséli el, ahogy megtanulják kezelni, hogy mit jelent különlegesek lenni egy olyan világban, ami ezt talán sose érti majd meg. Egy tipikus iskola vámpíroknak, mint M.G, vérfarkasoknak, mint Rafael, boszorkányoknak mint az ikertestvérek Lizzie és Josie Saltzman. A srácok és szeretett igazgatójuk Alaric Saltzman döbbenten szembesültek olyan szörnyek és lények sorozatával, amikkel csak mítoszokban és tanokban találkoztak. Egy sárkánnyal. Egy vízköpővel. A fej nélküli lovassal. Bebizonyosodott, hogy a gonosz lénynek -aki, az eddig csak fikciónak hitt szörnyek feltámadásainak hátterében áll- köze van az iskola legújabb diákjához, Landon Kirbyhez.  Ez vezetett odáig, hogy a fiú első szerelme, az iskola büszkesége, Hope Mikaelson feláldozta magát, annak érdekében, hogy megvédje Landont egy rettenetes sorstól.

Az új évad egy Hope Mikaelson nélküli világot mutat be és azt a káoszt, ami a hiányával jár. Ezalatt Hope megpróbál visszatalálni az iskolába, amire végül otthonaként tekintett és barátaihoz, akiket családjaként szeret. Az új évad új szörnyekkel, és az eddiginél is több romantikával és érzelmes meglepetéssel lesz megtöltve.

A második évad marad a megszokott idősávban tehát 21:00-tól lesz látható, pontos premier dátumot azonban nem tudunk, csak azt, hogy ősszel tér vissza a tv nézők képernyőjére.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .