Kezdőlap 2. évad Legacies 2. évad – Magyar szinkron helyzet

Legacies 2. évad – Magyar szinkron helyzet

Írta: drea

Sajnos a vírus helyzetre való tekintettel az HBO is kénytelen volt leállni a magyar szinkron gyártásával, ami érinti a Legacies 2. évadát is. A cég korrekten közleményben értesítette az előfizetőket a változásokról:

Jelenleg mindannyian nagy kihívásokkal nézünk szembe. Az HBO GO minden tőle telhetőt megtesz alkalmazottai és partnerei egészségének és biztonságának megóvása érdekében, ezért az alábbi változásokat észlelheti szolgáltatásunkban:

Előfordulhat, hogy nem áll módunkban biztosítani új tartalmaink helyi nyelvre szinkronizált változatát. Szíves elnézésüket kérjük a kellemetlenségekért. A karantén előírásai miatt szinkronszínészeink átmenetileg nem folytathatják szinkronstúdióban végzett tevékenységeiket.

Előfordulhat, hogy egyes új évadok vagy premierek vetítését felfüggesztjük, elnapoljuk vagy az évad vetítése közben leállítjuk. Mivel néhány produkciónk forgatása még folyamatban volt, amikor a COVID-19 egyre számottevőbb kihívásokat jelentett, a forgatás szüneteltetése egyes részek vagy premierek elhalasztását okozhatja. Ha meg szeretné tudni, mely tartalmainkat érinti mindez, látogasson el a tájékoztató oldalunkra.

Kérjük tartsátok tiszteletben ezt az időszakot az HBO GO igyekszik minden tőlük telhetőt megtenni!

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .