Kezdőlap 2. évad Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Legacies – 2. évad spoiler a Saltzman ikrekről

Írta: drea

Újabb spoileres információk kerültek nap világra a Legacies 2. évadáról. Az ikrek külön töltik a nyarat és ez mindkettőjükre más-más hatással van, kinek új románc, kinek anya lánya kikapcsolódás.

A hír spoilert tartalmaz csak saját felelősségre olvass tovább!

Josie és Lizzie külön töltik a nyarat, miután Alaric beszélt nekik a gemini koven összeolvadási ceremóniájáról. Lizzie Európába utazik az édesanyjához Caroline Forbeshoz, így jó esély van rá, hogy egy ismerős arcot is láthatunk a képernyőn. Caroline hatalmas segítség lesz a számára, hogy kontrollálni tudja az érzelmeit:

Jót szórakozunk az ötlettel, hogy Lizzie Európában tölti a nyarat Caroline-nal, mindkettőjük számára terápiás időtöltés ez. El tudom képzelni, ahogy feltérképezik a terepet a jóképű srácokat illetően. -árulta el Julie Plec

Josie eközben a Salvatore Iskolában ás egyre mélyebbre az összeolvadást illetően és, hogy mit tartogat ez számukra. A külön töltött idő alatt Josie jobban ki tud bontakozni és ez jelenthet egy új románcot is a számára.

Az, hogy távol van Lizzietől egy teljesen új világot nyit számára, ami azt illeti látni fogjuk, ahogy barátkozik és ismerkedik új emberekkel és talán egy új szerelem is kialakul.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .