Kezdőlap 2. évad Legacies 2. – Josie és Landon spoiler

Legacies 2. – Josie és Landon spoiler

Írta: drea

A Legacies 2. évadának forgatása javában zajlik, a rajongóknak köszönhetően rengeteg képet kaptunk Josie és Landon jeleneteiről is, amikből fény derül, hogy ki is a Saltzman lány új szerelme.

A következő bejegyzés spoilert tartalmaz, csak saját felelősségre olvass tovább!

Julie Plec már elárulta, hogy Josie ikertestvére Lizzie nélkül tölti a nyarat a Salvatore Iskolában és új kapcsolatok kialakítására fókuszál. A showrunner szeretné bemutatni a pán szexualitást, így a Saltzman lánynak ezúttal az ellenkező nemből akad udvarlója, akinek kiléte enyhén sokkoló:

A forgatási képekből és videókból kiderül, hogy Josie és Landon igen csak közel kerülnek egymáshoz a nyári szünet folyamán, láthatjuk, ahogy a parkban Landon gitározik a lánynak és ahogy együtt ebédelnek.

Danielle Rose Russel korábbi nyilatkozata -amikor a TVGuide Landon tovább lépéséről kérdezte- így értelmet nyert:

Hope-ot mindenki elfelejtette, Landont is beleértve, ha valaha is visszatérne és azt látná, hogy Landon tovább lépett, hogyan érezné magát?

Még az én szívem is megszakad emiatt, szerintem ez szörnyű lenne. A szerelme Landon iránt olyan erős, hogy minden tőle telhetőt megtenne, hogy boldoggá tegye és biztonságban tudja őt. Egy szemrebbenés alatt feláldozná a saját boldogságát Landonért. De ki tudja, hogy bemutatásra kerül -e ez vagy sem.

A parkos jelenetről több videó és kép is készült:

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .