Kezdőlap 2. évad Legacies 2. – Új szereplő

Legacies 2. – Új szereplő

Írta: drea

A San Diego-i Comic Conon végre kiderült, hogy ki játssza majd a Legacies új vámpírját Sebastiant, nézzük mit tudunk eddig róla:

Sebastian szerepére az Utódok című Disney filmből ismert Thomas Doherty-t választották.

https://4.bp.blogspot.com/-n5OApGMSqRw/XTKQiVXnNSI/AAAAAAAAgfc/gee3d7iCZ4wRgzA7lTZme4EYCnwLnEGXgCLcBGAs/s1600/rsz_thomas-doherty-freedance-film-attore.jpg

A 17 éves vámpírt a 15. században kiszárították, -úgy mint a Sír vámpírjait- de valahogy felébred és a 21. században találja magát a Salvatore Iskolában. Julie elárulta, hogy az új jövevény személyisége hasonlít Damon Salvatore-jehoz. Sebastiannak nem tetszik, hogy az új világban minden más és már nem azok a normái a vámpír létnek, amit ő anno megszokott.

Ennek ellenére a fiú érdeklődését mégis felkelti valaki, ebből a furcsa új világból: Lizzie Saltzman. Jenny Boyd elhintette, hogy Lizzie számára nem közömbös az 500 éves vámpír, így lehetséges, hogy egy új pár van születőben.

Julie Plec, bár korábban kijelentette, hogy nem szeretne a kinézetüknél jóval idősebb vámpírokat a Legaciesben ez most mégis megváltozott:

Igen felállítottuk a szabályt, hogy a vámpíroknak, akik az iskolába járnak mindenképpen tiniknek kell lenniük, nem pár száz évesnek mert az furcsa, nem ideillő helyzeteket produkálna. De szeretnénk bemutatni egy vámpírt, aki ki lett száríttatva a 15. században, amikor 17 éves volt és most felébred a 21. században, ahol rájön, hogy a vámpír lét normái megváltoztak és ő nem illik bele ebbe a teljesen modern világba.

Arról egyenlőre nincs hír, hogy Thomas Doherty karaktere visszatérő vagy állandó szereplő lesz -e a második évadban.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .