Kezdőlap 3. évad Legacies 3. – “Casting” hírek

Legacies 3. – “Casting” hírek

Írta: drea

Október végén megjelent egy videó melyben Raquel Justice egy “új karakter” Cleo szerepét próbálja, látszólag a sorozat harmadik évadához. Emiatt rengeteg pletyka kapott szárnyra, amiket Twitter felhasználók terjesztenek:

Brett Matthews a sorozat társ-producere így reagált a videóra:

A színésznő, aki Cleo-t (Kaleb szerelmét) alakítja a Legacies harmadik évadában 16 éves, Chris pedig 26, ez így nagyon nem helyes. Ez történik, amikor Brett Matthews tartja kezében a dolgokat. -Írta egy dühös Twitter felhasználó

Nem, ez történik, ha feltételezéseket vonsz le egy random casting videóból, amit még az életemben nem láttam. De ha a célod az volt, hogy megbánts, elérted. Semmi esetre sem akarunk/fogunk egy kiskorút alkalmazni.

Ezután több Twitter felhasználó is megosztott különböző új karaktereket, mint például Pinky, Günter, Deacon, akikhez egyetlen casting felhívás sem található.

2020. november 07. frissítés

Minden olyan oldalról, ahol megosztották a casting híreket, lekerült az információ, mivel hamisnak jelölték! Amint lesz hivatalos szereplőválogatás felhívás új karakterekhez, meg fogjuk osztani, de kérünk titeket, hogy ne dőljetek be a pletykáknak.

Egyelőre a harmadik évad forgatásához statisztákat keresnek csak.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .