Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Brett Matthews interjú -spoiler-

Legacies 3. évad – Brett Matthews interjú -spoiler-

Írta: drea

Brett Matthews-t a sorozat másik alkotóját a TV Insider kérdezte a Legacies 3. évadáról, az interjúban választ kapunk több a sorozatot érintő fontos kérdésre:

Hogyan próbálja feldolgozni Josie a történteket, amikor sötét mágia befolyása alatt állt?

Látni fogjuk, hogy elég direkt módon fog ez lejátszódni. Nyilvánvalóan rendkívül traumatikus esemény volt ez az életében, és most, hogy vége és már javarészt önmaga, számolnia kell azokkal a cselekedetekkel, amiket az adott fejezet során művelt. Amikor ilyen trauma ér, visszatérhetsz csak úgy a normál kerékvágásba? Visszatérhetsz -e a régi szerepedbe, vagy alapjaiban változtál meg és ezzel együtt megváltozik -e a kapcsolata Lizzie-vel, Hope-al és az őt körülvevő barátaival? Mindenképp látni fogjuk, ahogy ezzel próbál megbirkózni.

És a többiek?

A legmeglepőbb reakció Lizzie és közte lesz. Ahogy belekezdünk ebbe az évadba, mindenkinek Hope jár a fejében. Ez a tényleges kérdés, ami az első epizód középpontjában áll, mert ez a sorozat alapvetően Hope-ról szól. Miért nem tér magához? Ami Josie-t illeti, a Lizzie-vel való kapcsolata lesz a leginkább próbára téve, mert kislány koruk óta mindig is kristálytiszta dinamikájuk volt, és ez a dinamika kissé meginog a [sötét] fejezet eredményeként. Fenntarthatják -e ezt a dinamikát, vagy túlnőttek-e rajta, és ez már szóba se jöhet?

Hope és Landon egyaránt eszméletlen. Kit könnyebb visszahozni?

Ez valóban az első epizód problémája. Kihívás lesz, de a sorozat nem létezik Hope nélkül. Fel fog ébredni, és újra csatlakozik a csapathoz, de hogy néz ki a világ a másik oldalán, amikor ezt teszi, és milyen problémákkal szembesülnek? A Szuper Csapat vezetőjük nélkül marad és ez az epizód valódi cselekménye: hogy lássuk, ahogy néhány mellékszereplőnk a középpontba kerül, annak érdekében, hogy megoldják a problémát a sztárjátékosuk nélkül.

Mire készül a Halottidéző, van új trükk a tarsolyában?

A Halottidéző egy trükkös egyén. Mindig csak a saját érdekeit nézi. És most, hogy az összes sötét mágia a birtokában van, a karaktereinknek ez problémát fog okozni és nem lesz könnyű megbirkózni vele.

Lizzie és MG egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mik a terveid ezzel a kettővel ebben az évadban?

Ez egy kapcsolat, amit tényleg imádok. Látni fogjuk, hogy Lizzie ráébred, milyen is MG. És MG-t ahogy egyre jobban vezetővé válik a csapaton belül és olyanná, aki nem fél kifejteni az álláspontját. Ha ez a két dolog keresztezi egymást, vajon közelebb kerülnek egymáshoz, vagy eltávolodnak? MG egyénisége érdekesen fejlődik ebben az évadban, ami hatással lesz a Lizzie-vel való kapcsolatának dinamikájára, a srácként, aki mindig együtt akart vele lenni. Belenő ebbe a szerepbe, vagy ez a fejlődés távolabb taszítja őt tőle? Annyira jó srác és mindig a támasza volt, de képes ennél többként tekinteni rá?

Közeleg a musical epizód, hogyan honorálja a franchiset?

Nagyon is! Julie és én nagyon sokáig együtt dolgoztunk a Vámpírnaplókon, és a sorozat különleges helyet foglal el a szívünkben. Visszatérve ehhez a világhoz és a szereplőihez, az egész epizód valójában egy szerelmes levél [a The Vampire Diaries-hez és a The Originals-hoz], amelyet Thomas Brandon író kelt életre. Feleleveníteni pár történetszálat és karaktereket, amelyek valójában a Legacies konkrét örökségét jelentik, a valaha volt legszórakoztatóbb dolog. Szerencsések vagyunk, hogy a Legacies elég furcsa sorozat ahhoz, hogy ezt megengedhettük magunknak. Rendkívül érzelmes az elbeszélés szempontjából, ugyanakkor számunkra is az, hogy felidézhettük ezeket a karaktereket. Képeket küldtünk a régi sorozatok színészeinek és láttuk a reakcióikat. Gyönyörű visszatekintés volt. Ez a sorozat konkrétan nem létezne a többi nélkül. Szórakoztató volt a képernyőn feltárni ezt a kapcsolatot.

Mik az esélyek arra vonatkozóan, hogy ebben az évadban látni fogunk karaktereket az előző sorozatokból is?

Nagyon is nyitottak vagyunk ebben a kérdésben. Ha bármelyik múltbéli színész valaha is felhívna minket és a rendelkezésünkre állna a megfelelő történet, szemrebbenés nélkül vállalnánk. Mindig van esély, és ha lenne is ilyen, nem akarnám lelőni a poént. Ha valaki mindenáron visszatérne ebbe az univerzumba, mondjátok, hogy hívjon fel.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .