Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Interjú Julie Plec-kel -spoiler-

Legacies 3. évad – Interjú Julie Plec-kel -spoiler-

Írta: drea

A TV Line Julie Plec-ket kérdezte, hogy milyen következményei lesznek az elmúlt epizódokban történteknek, az interjúban a musical epizód előkészületeiről is beszél:

Ha lenne egy musical az életemről, és még mindig a városban élnék, ott akarnék lenni, hogy lássam. Képzeljük el, hogy Damon és Elena udvariasan elutasította meghívásukat?

[Nevet] Képzeljük el, hogy nem találtak bébiszittert.

Végül megkaptuk Caroline szereplését, még akkor is, ha ez csak egy felolvasás volt. Mit kértetek tőle?

Mint tudjátok, Candice jó barátom nekem is és Brettnek is, és a sorozat különleges a számára. Az évek során elárulta, hogy egy nap majd visszatér, de a Vámpírnaplók és a The Originals után szeretne egy kis szünete tartani. Pihenni szeretett volna, és egy ideig nem Caroline Forbes életet élni. De mindig is azt mondta: “Ha bármikor szükségetek van valami apró vagy egyszerű dologra, csak szóljatok.” Szóval küldtem neki egy SMS-t ő pedig azt válaszolta: “Természetesen.” És ezután eltelt kilenc hónap, mire valóban szükségünk volt rá a COVID miatt leállás miatt.

Az hogy Hope énekelt a musical végén, meglepetés volt. Hogy, hogy nem tudtam eddig, hogy tud énekelni?

Vannak olyan színészek, akik nagyon tehetségesek az éneklésben, akiknek még színházi múltjuk is van, de egyszerűen már nem szeretnek énekelni. Csak nem élvezik, vagy nem akarják kombinálni az éneklést és színészetet. Amikor a tehetségkutatós epizódot csináltuk, Danielle azt mondta: „Nem. Hope-nak nincs olyan tehetsége, amit bárkinek szívesen megmutatna.” De amikor ezzel az epizóddal álltunk elő, azt felelte: “Szóval, Brett, tudod, hogy éneklek …” Brett pedig: “Ó, tényleg?” A karaktere egy olyan pillanatot élt át, amit belelehetett írni ebbe a dalba. Nekem bejött. És minden alkalommal sírok rajta.

Ha már szóba került a zene, kinek köszönhetjük?

Ez Thomas Brandon, az epizód írójának közreműködésével jött létre, aki Josie és Landon dalait is megírta a tehetségkutatóra. Ő a mi kis titkos fegyverünk a zenei dolgokhoz. De mivel sokkal több dalt készítettünk, mint a tehetségkutatónál, megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e társat ehhez az embert próbáló feladathoz. Felkerestem Michael Gracey barátomat, aki The Greatest Showman-t rendezte és évekig dolgozott a betétdalokon Benj Pasek-el és Justin Paul-al. Bármikor, amikor a városban járt, és beugrott hozzám, különböző demó verziókat hallgatthattam. Tehát tudtam, hogy ért hozza. Rákérdeztem: “Ismersz valakit, aki még nem olyan híres, mint Pasek és Paul?” Azt mondta: “Ami azt illeti, most dolgoztam együtt ezzel a sráccal, Chris Read-szel Londonban, és szerintem, ő a következő Pasek és Paul.” Tehát azt mondtam: „Küldd hozzám”, és ő így is tett és ebből egy kiváló együttműködés lett. … Meg kell még említenem Rhonda Kohl koreográfusunkat is. Ő találta ki a tangó jelenetet.

Mennyire ismerte Chris ezt az univerzumot? A dalok mind hűnek érződtek hozzá

Chris még soha nem látta ezelőtt a sorozatokat, ezért gyorsan utána kellett néznie. De mivel így tett, ezáltal friss volt az élmény, és minden tökéletesen alakult.

Ez az egész hogy, visszatekinthettetek, hogy hol is kezdődött minden 11 évvel ezelőtt, biztosan katartikus volt.

Szerintem mindenképp. Számos ember tartozik a stábhoz, néhányan a Vámpírnaplók és a The Originals óta velünk vannak . Tehát számukra nagyon szórakoztató nosztalgiázás volt. És vannak olyan új munkatársaink is, akik a múltban talán rajongói és nézői voltak a sorozatoknak, ezért beletehették a saját perspektívájukat. Az egyik oka annak, hogy ilyen jól sikerült, az, hogy Thomas egy rajongó szemszögéből írt, tekintve, hogy az eredeti sorozatokban még nem volt író.

Végül pedig arról a végső fordulatról: Mi következik most, hogy Alyssa látszólag elárulta MG-t?

Semmi jó nem következik. A jövő heti epizód, a 2. évad fináléjaként íródott, így a musical epizódban megvilágított kis karakteres dolgok a finálét készítik elő. Lesznek itt árulások, tragédiák, epifániák. A jövő heti valójában egy elég fontos epizód az összes szereplő számára, majd ezután lényegében egy új fejezetet kezdünk.

Kaylee Bryant-tel is beszélgettünk a Josie Jade-féle csókról. A következőt mondta erről a kapcsolatról:

Josie nem éppen a leggyorsabb a dolgokkal. Meg kell tanulnia a leckét, mielőtt rászánná magát valamire, és Jade hatalmas tanulság volt számára. Jade nyíltan kimondta: „Ez a hely nem nekem való.” Josie pedig már egy ideje így érez. Feladta a varázserejét, miután a varázs iránti függőséggel küzdött. És most olyan helyen él, amit körülvesz a mágia. Ez idáig csak ezt ismerte, ezért azt hallani, hogy valaki kilép a mérgező környezetből mindenképpen szükséges a számára. Valójában ez fogja ösztönözni rá, hogy törődjön magával.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .