Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Ismertető, epizód címek

Legacies 3. évad – Ismertető, epizód címek

Írta: drea

Elérhetővé vált a Legacies 3. évadának hivatalos leírása és két epizód cím is, amik a második évad le nem adott epizódjaihoz tartoznak:

A Salvatore Szakiskolában járunk, a „The Vampire Diaries (Vámpírnaplók)” univerzumán belül játszódó Legacies a természetfeletti diákok új generációjának történetét meséli el, ahogy megtanulják, mit jelent különlegesnek lenni egy olyan világban, amely nem képes épp ésszel felfogni a képességeiket. A második évadban Hope Mikaelson egy olyan világba tért vissza, amely megfeledkezett arról, hogy valaha is létezett, és újra találkozott korábbi iskolaigazgatójával, Alaric Saltzmannel. Hope és Dr. Saltzman együttes erővel végül újra egyesítette a Salvatore Iskolát, hogy csatába vezessék a vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok alkotta Szuper Csapatot, -melynek tagjai között van Lizzie és Josie Saltzman, MG, Rafael és Kaleb, sőt még egy Főnix is, Hope igaz szerelme, Landon- egy a Malivore veremből született szörnyhorda és régi ősellenségük a Halottidéző (Necromancer) ellen, akinek eltökélt szándéka, hogy feltámassza Malivoret. Ahogy elkezdődik a harmadik évad Hope kockára tett mindent, hogy megmentse barátait a jóslat bekövetkeztétől amely mindannyiuk vesztét jelentette volna. De amikor egy szívszorító veszteség szétzúzza az egész világát, Hope Mikaelsonnak magával a sorssal kell megküzdenie.

3×01 – We’re Not Worthy változhat
3×02 – Goodbyes Sure Do Suck változhat

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .