Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Mi várható a fináléban

Legacies 3. évad – Mi várható a fináléban

Írta: drea

Már csak két epizód van hátra a Legacies 3. évadából, így Brett Matthews elárulta mire számíthatnak a rajongók az utolsó epizódokban:

MG visszatérése: Az utolsó epizódban Ric visszahívta MG-t a Salvatore iskolába, de ez nem azt jelenti, hogy a fiatal vámpír végzett az erejének jóra használásával.

“Vissza akar térni a családjához, de folytatni akarja ezt az utat, amin halad. MG története valakinek az egyre növekvő bizalma a saját erkölcsével kapcsolatban. Ő egy olyan személy, aki rájön, hogy mit is képvisel. Vissza akar térni a barátaihoz de jót akar cselekedni velük együtt és elkezdeni mérlegelni. Mert végülis:”Nem ez az iskolának a küldetése?” MG mindig is ilyen volt. Azt hiszem, innen ered a képregények iránti szenvedélye hatással vannak rá ezek az erkölcsi mesék és a szuperhősök eredendő jósága. A vámpírsága, amelyet általában negatívnak és akadálynak tekintenek, valójában közelebb hozza őt ehhez, így vajon jóra tudja használni ezeket a képességeket?”

Cleo és Landon útnak indultak: Matthews szerint egy kicsit láthatjuk, hogy Cleo és Landon mire készülnek, miután elhatározták, hogy együttesen próbálják megölni Malivore-t.

“Két olyan emberről van szó, akik otthagyták az iskolát, és ugyanaz a küldetésük, vagyis el akarják pusztítani Malivore-t, -ahogy mindenki más is-. Nagyon különböző emberek, akiknek bonyolult múltjuk van. Két karakter akik ismerik is egymást meg nem is. Elég egy közös cél, hogy összefogjanak, és elérhetik együtt a céljukat?”

A jóslat: Ahogy eddig is a sorozatot körbelengi a szfinx jóslata, és bár erre az utolsó epizódokban nem lesz közvetlen utalás, Brett Matthews szerint szintén szerepet játszik.

Ha megnézzük, mit mondott a szfinx, vitatom, hogy ez az első három évad kérdése lenne. Elmesélte, mi a lefolyása és a lehetséges kimenetele a három évadnak, bár – mint azt karaktereink olyan gyakran teszik – tehetnek-e valamit azért, hogy felülkerekedjenek ezen? Ez a kérdés az első három évad középponti szála az biztos.”

A finálé: Bár az évadot a 20. rész zárta volna le, a 16. epizód lesz a harmadik évad fináléja, a Legacies pedig ősszel visszatér. De ez nem jelenti azt, hogy az évad sokkoló befejezés nélkül marad.

“Az utolsó epizód egy fergeteges cliffhangerre végződik. Ha a finálé nem lehetett a 20. rész, akkor örülök, hogy a 16. lett az. – mondta Matthews

Kapcsolódó bejegyzések

2 hozzászólás

Stier Eszter 2021.06.21 13:06 - 13:06

Mikor tudjuk megnézni a 3. évad 16. részt?

Válasz
Avatar photo
drea 2021.06.21 20:00 - 20:00

Szia 😊 a finálé június 24-én este kerül adásba ez nálunk június 25. reggel 7 óra. Ekkor már fent lesz itt is majd kicsit később magyar felirattal is 😊

Válasz

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .