Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Mi várható a premier után? -spoiler-

Legacies 3. évad – Mi várható a premier után? -spoiler-

Írta: drea

A Legacies 3. évada csupa meglepetéssel tért vissza, ami számos kérdést vet fel a rajongókban, ezekre válaszolt most Brett Matthews:

Rafael királyi származása egy olyan csavar volt, amit nem láttunk előre, ez egy új ösvény a számára?

Ez az epizód valójában arról szólt, hogy a Szuper Csapat Hope távollétében összefogott, így ez a pillanat Raf számára nyilvánvalóan fontos jelentőséggel bírt. Raf története az első évadokban mindig a családra összpontosult. Mostoha szülőknél nevelkedett gyermekként mindig azon gondolkodott, honnan származik, és rájönni, hogy királyi vérvonalhoz kötődik, váratlan válasz erre a kérdésre. Így végre kezdi megérteni azokat a dolgokat, amelyeket mindig is tudni akart magáról, beleértve a származását is. Ténylegesen a tökéletes személynek érezte magát, aki jött és megmentette a napot.

Ez volt a második évad, ami Hope nélkül indult, és hogy a többieknek rögtönözniük kellett, szándékos volt?

Nos, az idei évad első epizódjainak a 2. évad végén kellett volna megjelenniük, tehát visszatérő motívumnak kellett lennie. Egy kicsit érzékelhető, hogy hol szándékoztuk befejezni a második évadot. Visszanéztünk néhány epizódot és átdolgoztunk egy kicsit őket. Egyedülálló élmény volt, amit mindannyian remélünk, hogy soha többé nem élünk át. Éppen befejeztem a 20. rész forgatókönyvét, amikor leállították a forgatást. Biztosan látni fogjátok a jelöléseket, hogy hol ért volna véget a 2. évad ; az első négy epizódra a 3. évad „első fejezeteként” tekintünk.

Josie több időt szeretne tölteni Caroline-al, fel kell tennem a kérdést, amit minden évad elején felteszek, van rá esély, hogy látni fogjuk Candice King-et?

A válaszunk továbbra is ugyanaz, és valószínűleg már rosszul vagytok tőle, de Candice előtt mindig nyitva áll az ajtó. Szeretjük és nagyra tartjuk és Caroline Forbest is imádjuk. Nagyon örülnénk [ha visszatérne], de ez teljességgel tőle függ. Örömmel vennénk a kihívást, hogy kitaláljuk, hogyan illenne bele Caroline a Legacies-be, legyen az akár egy epizód, történetszál vagy bármi más. De nyilvánvalóan ez, az időbeosztásától és a karrierjétől is függ. Míg a Legacies nagyon is egy olyan sorozat, ami a saját lábán áll, attól függetlenül az elődeinek a hagyatékára épül – ezért is az a cím, ami -, így imádnánk.

És akkor most a kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, Chad tényleg meghalt? A halál elég képlékeny ebben az univerzumban

A halál valóban elég képlékeny, ugyanakkor Chad számára tragikus végnek éreztem. Mellékszereplő, de határozottan hozzánk nőtt. Nem tudom, látjuk-e még valaha Chad-et, de ennek az epizódnak a végén végleg meghalt. A Halott idézőre gyakorolt ​​hatása érezhető lesz. Másképp fog tovább élni.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .