Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Star Wars epizód? (spoiler)

Legacies 3. évad – Star Wars epizód? (spoiler)

Írta: drea

A Legacies 3×15. epizódjának címe már utal a legendás sci-fi-re, a mai rész szörnye pedig felvezette az írók tervét, amiről Brett Matthews nyilatkozott:

A csütörtöki Legacies epizód azzal ért véget, hogy Hope, Josie és Lizzie túlélték a boszorkány szektát, hogy szembe kerüljenek egy új szörnnyel, aki megdöbbentően hasonlít Darth Vaderre.

“Mindig szerettünk volna egy űrepizódot készíteni. Ez egy lehetetlen vágyálomnak indult, de megtaláltuk a módját a megvalósítására. Így a jövő héten láthatjuk az űrőrületet, és szerintünk, a három lány fontos és mély érzelmi utazását.”

Bár nem teljesen biztosak abban, hogy hogyan is fog kinézni ez az űr epizód, Brett elárulta, hogy az előzménysorozatokhoz is fog kapcsolódni:

“Ez ténylegesen egy olyan epizód lesz, amely mélyen elmerül a három franchise múltjában, és különösképpen Hope a The Originals-on keresztül tett utazásában a Legacies-ig. Kapcsolódik a múlthoz, és arról is tájékoztat, hogy hova tart az évad. Ez az egyik olyan epizód, amelyet csak a Legacies által valósíthatunk meg. Sok olyan műfajon dolgozunk, amiket nagyon szeretünk, és a sci-fi egy ilyen műfaj, szóval végre belevághatunk. “

És, hogy ki rejtőzik a fém páncél alatt és hasonlít -e a Star Wars egyik fő gonoszára, az szintén kiderül a 3×15 “A New Hope”  című epizódból:

Pontosan tudni fogjuk, hogy ki ez a szörny, honnan érkezett, és hogy került a képbe. És sokkal többet fogunk megtudni a páncél öltözetes idegenről.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .