Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Új szörnyek

Legacies 3. évad – Új szörnyek

Írta: drea

Brett Matthews elárulta az ET Online-nak, hogy milyen új szörnyekre számíthatunk a Legacies 3. évadában, és beszélt a legemlékezetesebb eddigi szörnyekről is:

Amikor a Legacies először került képernyőre, nehéz feladat elé nézett: A Vámpírnaplók univerzum harmadik sorozataként hogyan lehetne észrevétlenül beilleszkedni ebbe a világba, amelyet a rajongók ismernek és szeretnek, miközben kidolgozza a saját identitását is, a The Vampire Diariesés a The Originals-on kívül? És az egyik kulcsfontosságú módja, hogy erre képes legyen, a szörnyei voltak. Míg az elődök sokkal inkább sorozat formátumúak voltak – és általában kevésbé kalandosak, amikor a fő gonoszokról volt szó -, a Legacies egy kreatív hét szörnye formátummal tűnt ki, természetesen egy sorba rendezett szál mellett. Ez mindent megadott a rajongóknak a sárkánytól elkezdve a Krampuszig (és hamarosan … egy kobold is feltűnik).

Brett szerint a sorozat mögött egy hihetetlen tehetséges jelmeztervező csapat és speciális effektekkel foglalkozó csapat áll, akiknek vezetői Mark Villalobos és Heather Mages:

Íróként mindig próbálunk reflektálni a munkájukra, hogy tudják mit gondolunk. Félelmetes szörny -e vagy vicces? Az elején alaposan átbeszéljük ezt, aztán Mark és Heather elvonul és a csapatukkal összedolgozva, elkészítenek egy vázlatot, amit véleményezünk. És sokszor ránézzünk ezekre a vázlatokra, és úgy vagyunk vele, hogy “Ti tényleg azt hiszitek, hogy ezt meg tudjátok valósítani?” És majdnem minden egyes alkalommal sikerül nekik és még felül is múlják az elvárásainkat. De nagy általánosságban végül elég közel áll ahhoz, amit terveztek.

A sorozat legemlékezetesebb szörnye vitathatatlanul a Hallott idéző:

Néhány szörnynek megvan a kinézete, és néhánynak pár extra dolog is. A Halottidéző a sorozat saját verziója a Halálra. Szerettünk volna egy olyan karaktert alkotni, aki az élők világában és a holtakéban is megállja a helyét. A 3. évadhoz érkezve a Hallott idéző még mindig fontos szerepet tölt be a sorozat történetében. Amikor a karakter hangjához értünk egy pöffeszkedő seggfejjé vált, azután pedig valódi karakter lett és tudtuk, hogy a sorozaton belül önálló élete lesz és nem csak egy epizódot szánunk neki. Megvan a saját története, de eléggé alantas. Kevés ösztön szorult belé, de gigászi magasságokig képes elmenni, hogy megőrizze azt. A puszta gondolat, hogy az öröksége megsemmisült elegendő ahhoz, hogy a gonosztevők legmagasabb szintjét üsse meg. Egyértelműen az a szörny, akinek nincsen párja a képernyőn töltött idő vonatkoztatásában. Ben Geurens egyszerűen egy zseniális színész. Ez olyan, mint ahogy Crowley a Supernatural egyik fő szereplője lett. Néha csak van egy színész és a szerep tökéletesen ráillik.

A Halott idézőn kívül új szörnyekkel is bővül a Legacies tárháza:

Egyik ilyen a Tó hölgye, aki a premier epizódban szökik meg Malivore-ból. Az epizód címe az, hogy “Nem vagyunk érdemesek” és egy ősrégi legendát hoz a sorozatba. Szórakoztató volt valami nagyon középkorba illőt bemutatni, ami viszont jól beleillik a világunkba, és a Szuper Csapat számára, akik szó szerint és átvitt értelemben is reménytelenek, egy nagyon nehéz kihívást állítani ezzel. Ez egy piciviel klasszikusabb, mint, amit általában csinálunk, de mint minden dolog, ez is átmegy szakszerűségbe, és szórakoztató tulajdonságokkal is rendelkezik, ami remélhetőleg moderné teszi, és az emberek élvezni fogják.”

A másik szörny pedig egy kobold, amiről az EW kapott egy vázlatot, hogy hogyan is képzelik el:

Amikor a Salvatore iskola finanszírozást igényel, ez a kobold előkerül, és ablakot nyit a kapzsiságra, és ráébreszt, hogy mi a helyes és helytelen, és mekkora az emberek felelőssége, amikor természetfeletti képességeiket jóra vagy rosszra használják. “- mondja Matthews. “A Legacies-hez hűen, ő egy nemtörődöm kis szörny és egy alávalóbb változata annak a lénynek, akit mindannyian ismerünk. Ennek a gyilkosság jár a fejében.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .