Kezdőlap 3. évad Legacies 3. évad – Visszatérhet Elena Gilbert? -spoiler-

Legacies 3. évad – Visszatérhet Elena Gilbert? -spoiler-

Írta: drea

A legutóbbi Legacies epizód felfedte, hogy a barát, akinél Josie lakik nem más mint Elena. Nina Dobrev pedig szintén sokat sejtető videót posztolt:

Nina az egyik Vámpírnaplók-beli hairstylistjával Daniel Curet-tel készített videót, melyben azt mondja a rajongóknak, hogy éppen forgatáson van de nem mondhatja meg, hogy mit forgat. Daniel pedig előhúzza a Katherine által a 8. évadban viselt póthajat!

Danielnek még mindig megvan a Katherine póthajam. Az a póthaj legalább 12 éves, nem de? Soha se hal meg, soha. A vámpír haj örökké él -viccelődött Daniel Curet

A 3×09 “Do All Malivore Monsters Provide This Level of Emotional Insight?” című epizódból kiderült, hogy Damon újra építette a leégett Gilbert házat és itt élnek közösen Josie-val.

A rajongók már régóta próbálják elérni, hogy a Delena páros visszatérjen, azonban eddig nem jártak sikerrel, mert mind Nina, mind Ian elhatárolódott a Legacies-től. Most viszont felcsillant a remény.

Egyelőre egy készítő és szereplő sem erősítette meg, hogy Elena valóban visszatér, de reméljük a legjobbakat!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .