Kezdőlap 2. évad Legacies 3. – Lesz musical epizód?

Legacies 3. – Lesz musical epizód?

Írta: drea

Még a koronavírus beállta előtt bejelentették a sorozat alkotói, hogy a 2×19. epizódban terveznek egy musicalt. A számításokat azonban a covid keresztül húzta, de vajon még mindig kilátásban van az éneklős epizód?

A válasz igen, Julie Plec a sorozat showrunnerje már régóta szeretne egy musical epizódot belevinni a sorozataiba, amit a The Vampire Diaries-szel és a The Originals-szal eddig nem tehetett meg. A Legacies azonban tökéletes alany lehet.

A sorozat színészei már megmutatták tehetségüket az előző évad egyik epizódjában, amiben egy Tehetségkutatót tartottak a Salvatore Iskolában és a diákok saját szerzeményeikkel léptek fel.

Kaylee Bryant (Josie) Chris Lee (Kaleb Hawkins) és a frissen állandó szereplővé tett Ben Levin (Jed) is alig várja, hogy ismét mikrofont ragadjanak. A két srác ismét duettezni fog az epizódban. Danielle Rose Russell (Hope Mikaelson) azonban viccesen megjegyezte, hogy ő inkább maradna a színészkedésnél.

A sorozat másik producere Brett Matthews elárulta, hogy a vírus miatt le nem adott epizódok átkerülnek a 3. évadhoz, így a musical epizód még mindig tervben van.

A 19. epizódban lesz a musicalünk, minden évben próbálunk egy ilyen epizódot beiktatni, ez pedig egy főhajtás lesz az előzmény sorozatoknak, a mi saját örökségünknek.

október 16. Julie Plec megerősítette, hogy a musical epizód címe The Salvatore: The Musical lesz.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .