Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Az évadzáró tartogat még meglepetést a rajongóknak

Legacies 4. évad – Az évadzáró tartogat még meglepetést a rajongóknak

Írta: Dee

A Legacies – A sötétség öröksége negyedik évadának az évadzárója tartogat még észbontó meglepetéseket a rajongók számára árulta el Julie Plec, a sorozat készítője:

A sorozat készítője, Julie Plec a Twitteren biztosította a törölt sorozatok rajongóit, – és a Roswell: New Mexico rajongóit szintén – hogy nem hagyják lógva egy függővéggel egyik sorozatnál sem a nézőket.

Mark Pedowitznak és csapatának a The CW-nél volt annyi ideje, hogy tájékoztassa a sorozatokat, hogy lehet, hogy nem maradnak műsoron, még akkor sem, ha a csatorna akarja őket. Emiatt mindkét sorozat évadzáróját gondosan úgy alakítottuk ki, hogy évadzáróként is funkcionáljon.

Plec pedig több easter eggre is utalt a rajongók számára, akik a Vámpírnaplók 2009-es megjelenése óta a sorozattal tartottak:

A Legaciesról elárulva, azt kell mondanom, hogy Brett Matthews és én, valamint az írócsapat minden szeretetünket beletettük. És tartogatunk néhány meglepetést a #TVDU rajongók számára, amitől talán eldobjátok az agyatokat majd.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .