Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Charles Michael Davis és Nathaniel Buzolic visszatérnek Marcel és Kol szerepében

Legacies 4. évad – Charles Michael Davis és Nathaniel Buzolic visszatérnek Marcel és Kol szerepében

Írta: Dee

A Legacies – A sötétség öröksége 4. évadában ismerős arcok térnek vissza Mystic Fallsba, Charles Michael Davis és Nathaniel Buzolic tűnik fel az április 14.-i epizódban Marcel Gerard és Kol Mikaelson szerepében:

A Legacies – A sötétség öröksége sorozat április 14.-i epizódjában a The Originals – A sötétség kora színészei, Nathaniel Buzolic (Kol Mikaelson) és Charles Michael Davis (Marcel Gerard) először fognak feltűnni. Hozzájuk csatlakozik még Claire Holt (Rebekah Mikaelson) és Riley Voelkel (Freya Mikaelson), akik már korábban is vendégszerepeltek a műsorban.

A Mikaelson családot bármikor és mindig szívesen látjuk. Öröm újra látni ezeket a karaktereket és az őket alakító tehetségeket. A járvány, az időbeosztás is megnehezíti ezt, de mindannyian annyira tehetségesek – így nagyon elfoglaltak is. De ha nem tudnak elutazni ide New Orleansból, akkor lehet nekünk kell ellátogatni hozzájuk. – mondja Brett Matthews a Tvline-nak adott interjúban.

És mi hozza ezt a négyest a Legaciesbe? Hope, aki továbbra is zavarodott és küzd az emberségének visszakapcsolásával.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .