Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Charles Michael Davis mesél milyen volt visszatérni

Legacies 4. évad – Charles Michael Davis mesél milyen volt visszatérni

Írta: Dee

A Legacies mai epizódjában, visszatér Charles Michael Davis, és Nathaniel Buzolic. Charles mesél arról, milyen volt ebbe a világba visszatérni:

Davis, Marcelként töltött ideje régebbre nyúlik vissza, mivel a The Originals – A sötétség kora és a Vámpírnaplók anyasorozatban a ‘The Originals’ epizódban mutatkozott be. A színész azon kevesek egyike, aki mindhárom sorozatban szerepelt.

Beleégett a fejembe, mert ez egy fontos pillanat volt a karrierem szempontjából. Ezután a mondat után az életem megváltozott. Emlékszem, hogy találkoztam Joeval, Daniellel, Chris Grismerrel, a rendezővel és Julie Pleckkel, majd hogy New Orleansba mentem. Sok mindenre nem emlékszem, de ezekre igen. Öt évadon keresztül szerepeltem benne és a sorozat az életem részévé vált.

Charles Michael Davis mesél róla milyen volt visszatérni a Legacies – A sötétség öröksége spinoff sorozatba.

Olyan érzés volt, mintha otthon lennék. Az a jelenet, ahol mindenki az asztalnál ül, nevetgél és felidézünk dolgokat volt a kedvencem a forgatáson. Különösen most, a járvány és a többi korlátozás mellett, az, hogy ott ültünk, beszélgettünk és láthattuk mások arcát, egy jó kis buborék volt, amiben egy pár óráig elmerülhettünk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .