Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Danielle szerint a rajongókat kiakasztja majd Hope döntése -spoiler-

Legacies 4. évad – Danielle szerint a rajongókat kiakasztja majd Hope döntése -spoiler-

Írta: drea

Danielle Rose Russell a TV Guide-nak adott interjút, melyben a 4. évad alakulásáról és Hope történetszáláról beszél:

A Legacies 4. évadában Hope -nak meg kell halnia. Vagy legalábbis ezt akarja elhitetni velünk az előzetes, a poszter és az elmúlt három évad. A “remény” utalhat a remény szó szerinti fogalmára is, de valószínűleg a sorozat főszereplő tinijének egy komoly változáson való keresztólmenetére utal, ahogy aktiválja természetfeletti szuperhős énjének utolsó részét, hogy valódi tribriddé váljon: boszorkány, érfarkas és vámpír egyben. Jelenleg csak boszorkány és vérfarkas, meg kell halnia és fel kell adnia a felnövés ideálját, annak érdekében, hogy vámpírrá váljon, ami nem éppen az első választása lenne. Viszont Hope szokatlan vérvonala inspirálta a The Originals -t, és a Legacies kezdete óta a történetének része volt, így nincs mód arra, hogy végigcsinálják ezt az egész sorozat anélkül, hogy teljesen tribriddé ne válna. A kérdés az, hogy ez a pillanat mikor fog előjönni, és úgy érzik, erre a kérdésre választ is fogunk kapni:

Danielle szerint ez az összefüggő történetszál mindig is terítéken volt és a sorozat részét képezte, ami végül képernyőre is kerül.

Hope jelenleg és szokásához híven arra törekszik, hogy megmentse se veled se nélküled szerelemét, Landont Malivore-tól, miután rájött, hogy a gonosz lény az elmúlt néhány epizódban a fiának, Landonnak álcázta magát. Tudja, hogy a tribriddé válás biztos módja annak, hogy legyőzzék a Malivore néven ismert ősi szörnyeteget, de van néhány másik terv is, amiket először ki kell próbálni, például amit látni fogunk 4. évad premier epizódjában. Russell azt mondta, hogy a “Hopen-nak meg kell halnia” közvetlen utalás arra, hogy mi fog történni a következő néhány epizódban.

“Látni fogjuk, hogy Hope nagyon komoly döntésekkel néz szembe magával, valamint a körülötte lévő személyekkel kapcsolatban, különösen azokkal, akik a legközelebb állnak hozzá. Van néhány nagyon nehéz tennivalója, amiről tudja, hogy végbe kell vinnie, és ez megváltoztatja dinamikáját önmagával és mindenkivel körülötte az iskolában. Bizonyos értelemben mindenki veszélyben van. Ez a legnagyobb fenyegetés, amellyel eddig szembesültek.”

Úgy tűnik, hogy mindenki más nagyon is érdekelt annak biztosítáában, hogy Hope -nak ne kelljen teljesen tribriddé válnia, de hogyan vélekedik erről Hope?

Azt hiszem, mindig is tudta, hogy meg kell tennie. Nem hiszem, hogy valaha is teljesen úgy érezte volna hogy: “Ó, leélem az életet anélkül, hogy be kéne teljesítenem a sorsomnak ezt a részét.” Nagyon rég kerülgetik a forró kását. Még mindig próbálnak harcolni ellene – meglátjuk, ez mennyire sikeres -, de nem hiszem, hogy ez őt meglepetésként érte volna. És szerintem ez jó, mert úgy érzem, hogy az övé a döntés. Nincs belekényszerítve. Ő dönti el, hogy megteszi -e vagy sem.

Mit gondolsz, mi lenne az, ami meggyőzi őt erről?

Azt mondanám, hogy az általa kedvelt emberek megmentése, és az ismeretlenek megmentése. Úgy gondolom, hogy rengeteg önzetlenség lakozik benne, és mindig félre teszi a saját érdekeit másokért, nem hiszem, hogy ez másképp lenne most, főleg ezzel kapcsolatban, mert ez a legnagyobb fenyegetés amivel valaha szembesültek. Őt tényleg az emberek megmentése viszi előre.

Színészként hogy érzed magad a karaktered történetében bekövetkező jelentős változás miatt?

Ezzel az évaddal kapcsolatban sokkal izgatottabb voltam, mint bármely más évaddal kapcsolatban, amiben Hope-ot alakítottam. Imádtam Hope-ot a The Originals-ban, és nagyon -nagyon szeretem látni, milyen most. Számomra ez megtiszteltetés, mert öt éve játszom ezt a karaktert, és nagyon kényelmessé és nagyon könnyűvé válik olyan karaktert játszani, akit ilyen régóta formálsz meg. Nagyon szórakoztató volt másféleképp meghatározni a karaktert, még mindig Hope Mikaelson határain belül, de ez egyértelműen felüdülés számomra.

A más emberekkel való kapcsolatait tekintve nagy utat tett meg, a Pilot óta. Hogyan változtatja meg ez nehéz döntés ezen kapcsolatait?

Szerintem az egész történetszála valamelyest arról szólt, hogy kapcsolatokat létesíthet. A szülei halála és a vele történt tragédiák után sokáig nagyon nehéz volt számára, hogy képes legyen megnyílni és szeretni az embereket. És azt hiszem, hogy már többször láttuk ahogy időről időre még is megnyílik, és egy nagyon öntudatos, érzelmileg intelligens emberré vált, és bizonyos szempontból nagyon büszke vagyok rá. Most, hogy belekezdünk ebbe az új évadba, látni fogjuk, ahogy visszatér néhány ártalmas szokásához, mert annyi mindennel kell szembenéznie, és nagyon -nagyon nehéz döntéseket kell meghoznia. Szóval bizonyos értelemben azt hiszem, frusztráló lesz a közönség számára, de  egy teljesen új megvilágításban fogjuk látni Hope-ot, ami nagyon izgalmas lesz.

Egy dolgot nagyon szerettem az előző évadban, hogy Hope milyen közel került Lizzyhez és Josie -hoz, mint abban a csodás Star Wars -epizódban. Úgy tűnik, most már tényleg kötődés alakult ki közöttük. Hogyan alakul ez a kapcsolat ebben az évadban, különösen annak fényében, amivel Hope szembesül?

Abban az epizódban alaposan elbeszélgettek Hope -al, aki kijelentette, hogy “Azt hiszem, ezt kell tennem.” Az ikrek nagyon is támogatták, és ez nem változik, amikor a dolgok kissé megőrülnek. De mindenképpen lesz néhány fordulat és csavar ebben a kapcsolatban, amire szerintem senki se számít.

 

Hogyan változtatja meg a dolgok alakulását Hope számára, hogy most már ennyi embert tudhat az oldalán, akikhez közel áll és törődik velük?

Azt hiszem, ez készteti arra, hogy azt tegye, amit tennie kell. Szerintem az általa szeretett emberekkel való kapcsolatai fegyverkezik fel: “Tudom, mit kell tennem, hogy megvédjem azokat, akiket szeretek.” És amikor látni fogjátok, mi történik az évadzárónak szánt epizódban, az valójában egy gyönyörű, érett és kifinomult döntés, amelyet az említett dolgok fényében hoz, és azért, hogy megmentse azokat az embereket, akiket szeret. Azt hiszem, teljesen új módon fognak beleszeretni Hope-ba.

Nyilván Landonról is szót kell ejtenünk. Ezek ketten mindig annyira igyekeztek, és minden próbálkozásukkal szörnyen felsültek. Megéri? Valóban minden követ meg fog mozgatni érte?

Ez bonyolult. A személyes érzéseim nyilvánvalóan nagyon különböznek attól, amit Hope érez. Azt hiszem, ebben az évadban látni fogjuk őt ettől a kapcsolattól függetlenedve. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek úgy látják Hope -ot, mint önmagát, és távol vannak azoktól a kapcsolatoktól, amelyek olyan sokáig szőtték át a történetét. Nagyon izgatott vagyok, hogy a rajongók látni fogják Hope -ot egyedül, de a nap végén olyan érzés ez, mintha egymásnak teremtették volna őket. Úgy értem, mégis csak természetfölöttiek … ez egyfajta végjáték anyag. Úgy gondolom tehát, hogy mindig lesz valami, ami tovább viszi a történetüket, még akkor is van egy kis szünet.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .