Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Hope készen áll teljes hibriddé változni -spoiler-

Legacies 4. évad – Hope készen áll teljes hibriddé változni -spoiler-

Írta: drea

Danielle Rose Russell egy újabb interjúban beszélt karakterének sorsáról a 4. évadban. Ezúttal a TV Insider kérdezte őt:

„Félő, hogy vezetőjük, Hope meghal, és nem igazán tudják, mi fog történni ezután” – mondja Russell a TV Insidernek, utalva arra, hogy mi kell történnie ahhoz, hogy karaktere teljességgel hibriddé váljon . – És így valahogy mindannyian megpróbálnak harcolni ez ellen a nagyon ijesztő dolog ellen.

Hope ahogy szembeszáll Malivore -val, Landon arcát látja,  a 4. évad kezdetén. Hogyan kezeli ezt?

Látni fogjuk, ahogy küzd a döntéseivel, amelyeket meg kell hoznia, és azt is, hogy rengeteg érzelem árad belőle, csak a körülötte lévő emberekkel, akik támogatást nyújtanak neki. Tehát ahogy belevágunk a az évadba, azt látjuk, hogy valóban átvált, egy nagyon is sebezhető karakterből, egy nehéz döntést kell meghoznia hogy tribriddé válik -e vagy sem.

Ha már itt tartunk, mindig ez a kérdés: mikor lesz Hope teljesen hibrid? A baljósló MG-től az előzetesben elhangoztt „szerintem, Hope meg fog halni” , és a poszteren a „Hope-nak meg kell halnia” arról árulkodik, hogy ez meg is történik.

Nagyon nyilvánvalónak tűnik ez az előzetesben és mindenben. Azt hiszem, nem igazán tudok igent vagy nemet mondani, de azt mondhatom, hogy látni fogjuk, hogy Hope, rélép arra az útra hogy beteljesítse ezt az örökségét. És sok olyan kérdésre válaszolunk, amelyeket elkerültünk a sorozatsorán. Szóval ez igazán izgalmas.

Szóval ő készen áll rá?

Teljesen. Felnőtt. Sokat érett. A kapcsolata Landonnal nagyon bonyolult volt, és azt hiszem, mindz egy olyan ponthoz vezetett, amikor csak tudja, mit kell tennie ezután. Határozottan látni fogjuk, hogy még a döntések meghozatala után is mennyit fejlődik.

Azt akartam mondani, hogy Hope és Landon kapcsolatát valószínűleg csak egy állandó „bonyolult” címkével kéne illetni. Van valami mondanivalód ezzel kapcsolatban?

Szerintem nem tudok mást mondani, mint hogy, egyszerűen csak bonyolult. Látni fogjuk, hogy sok olyan kérdés kerül megválaszolásra, amelyek már régóta a levegőben lógnak, különösen a kapcsolatukat illetően, és azok a dolgok, amikről úgy érezték, hogy visszatartják őket felszínre kerülnek. Határozottan zavartan kezdjük az évadot, ami a kapcsolatukat illeti.

Milyen a Szuper Csapat ebben az évadban? Egységesebbnek vagy összetörtnek fogjuk látni őket?

Kezdetben mindenképpen nagyon egységesnek látjuk őket, ami Hope támogatását illeti. Van egy kis feszültség. De ami Hope -t illeti, nagyon is támogatják őt mindenben, amin keresztülmegy, amit nagyon jó volt látni.

Kire támaszkodik a legjobban Hope ebben az évadban?

Magára, azt hiszem. Tényleg sok dolgot kell tisztáznia magában, különösen ezekkel az óriási változásokkal, amikkel szembe kell, hogy nézzen. Tehát nagymértékben támaszkodik saját magára, amit nagyon jó volt látni, hogy ilyen független, erős és erőteljes. Szórakoztató volt.

Nagyon érdekes volt nézni Hope és Cleo dinamikáját az előző évadban.

Őszintén szólva talán ez volt a kedvenc dinamikám tavaly. Imádom a kapcsolatukat, szeretem, hogy merre tart és hol ért véget az évad utolsó részében. Látni fogjuk, ahogy összebarátkoznak. Igazából nem tudok sokat mondani arról, hogy, hogy alakul a kapcsolatuk.

Miben különböznek az idei szörnyek az előző évadoktól?

Nem is hiszem, hogy ebben az évadban sok hangsúlyt fektetünk a szörnyekre. Az iskola karakterei és saját történeteik kerülnek előtérbe. És az évad elején látjuk, hogy minden Malievore-al kapcsolatos dolog a tető fokára hág.

Mindazok miatt, amelyek Hope életében zajlanak, egyáltalán gondolkodik -e a jövőn, és hogy hol szeretne letelepedni – maradna Mystic Fallsban, vagy esetleg visszatérne New Orleans -ba?

Ez egy jó kérdés. Ez valójában egy olyan, amit én is nagyon szeretnék körbejárni Hope -al. Nem hiszem, hogy hozott -e bármi más döntést, mint hogy nem döntött. [Nevet] Látjuk őt Mystic Fallsban nyilván az iskolával, majd az idei behatások során, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy egy kicsit lelép, hogy felfedezze és megtalálja önmagát. Egy kis ideig határozottan látni fogjuk őt az iskolán kívül.

Meg tudod mondani, hogy látni fogjuk -e felbukkanni valamelyik családtagját?

Nem tudom, mit mondhatok vagy nem mondhatok. Csak azt mondom, hogy jegeljük, mert nem akarok spoilerezni.

Mi izgat a legjobban hogy lássanak a rajongók az új évadban?

Nagyon izgatott vagyok, hogy a rajongók láthatják Hope útját, mert úgy érzem, hogy a történetszálát az önfelfedezése és a függetlensége vezérli, és olyan módon látjuk őt, ahogyan még soha nem láttuk, különösen elválasztva az emberektől, akikre a családjaként tekint. Úgy gondolom, hogy Hope ebben az évben valóban új és üdítő személyiséget mutat majd be a sorozatba.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .