Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Kaylee Bryant távozik a stábból -spoiler-

Legacies 4. évad – Kaylee Bryant távozik a stábból -spoiler-

Írta: drea

Négy év után a Josie Saltzmant alakító Kaylee Bryant távozik a sorozatból, de valóban utoljára láttuk a karaktert? Hogyan alakul ezután a sorozat?

Kaylee számára a 4×09. epizód az utolsó melyben még állandó szereplőként tartják számon, de a sorozat készítői bármikor nyitottak a visszatérésére:

“Bár szívszorító elbúcsúzni egy ilyen szeretett Szuper Csapat tagtól, boldogságot és sikert kívánunk Kaylee-nek. Kíváncsian várjuk, ahogy a jövőben tovább növekszik a karrierje, és az ajtónk a Legaciesnél mindig nyitva áll előtte, mert Josie Saltzmannal a világ egyszerűen csak jobb hely.

A színésznő szintén nyilatkozott a távozásával kapcsolatban:

„A Vámpírnaplók univerzum rajongójaként hálás vagyok a The CW-nek és a Warner Bros. TV-nek, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget. Nagyon hálás vagyok a rajongóknak, és örökké szeretni fogom őket, amiért üdvözöltek és befogadtak ebbe a világba. Josie nagyon sok gyönyörű embernek segített abban, hogy jól érezzék magukat a szexualitásukkal kapcsolatban, és remélem, a hagyatéka tovább él, hogy egy napon mindenki szabadon szeresse azt, akit akar, nemtől függetlenül.”

Josie karaktere egy fájdalmas felismerés után hozta meg a döntést, hogy elhagyja Mystic Fallst és egy csak oda busz jegyet vett, miután elbúcsúzott barátnőjétől, Finch-től. Bízik benne, hogy Hope-ban még mindig maradt emberség, de a Salvatore Iskola toxikus környezetében nem képes neki segíteni.

A fél-évadzáró az összeolvadás kérdését is lezárta, Lizzie, miután csodával határos módon túlélte Hope támadását, bevallotta húgának, hogy készült egy B tervvel, vámpír vér volt a szervezetében, ezzel Eretnekké téve őt.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .