Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Luke Mitchell (Ken) beszél a karakteréről és a Hopepal régóta várt küzdelemről

Legacies 4. évad – Luke Mitchell (Ken) beszél a karakteréről és a Hopepal régóta várt küzdelemről

Írta: Dee

A Legacies – A sötétség örökségének negyedik évada rengeteg új karaktert vonultat fel, köztük van Luke Mitchell által alakított, Ken is, aki egy isten és aki bosszúra szomjas. A színész most a karakteréről mesél és a Hopepal régóta várt összecsapásáról:

A kegyetlenség, a pusztítás és a tökéletes frizura mind-mind egy napja Luke Mitchellnek, aki jelenleg az egyik legnagyobb, legrosszabb Gonoszt alakítja, akit Mystic Falls valaha is látott.

Bár egy visszatekintő epizódban már láthattuk őt, Mitchell karaktere – egy több ezeréves isten, aki épp most ébredt fel a létező leghosszabb szunyókálásból – szó szerint landolni fog csütörtökön a Legacies sorozatban. És egyetlen tribridünk sincs biztonságban.

Ken nem szégyenlős, rendkívül erős, szóval keményen fog odacsapni és el is fogja érni, amit akar – és ez a lényeg. – “mesélte Luke Mitchell a TvLine-nak, a Ken és Hope között régóta várt összecsapásról.” – Hope nagyon erős, de most egy istennel van dolga, olyasvalakivel, aki nagyjából azt tehet, amit csak akar. Ez egy eléggé első összecsapás, de azt mondom, hogy Ken egy kicsit meglepődik. Szerintem arra számít, hogy könnyebb lesz és nem egészen alakul így. Ez egy kicsit az egója megtépázása, ami valami nagyobb és halálosabb dologgá fejlődik.

Sokféle karaktert alakítottál a karriered során már, de egy isten új szintnek tűnik.

Igen, ez határozottan egy másik szint. Játszottam már korábban is természetfelettiről szóló műsorokban, de olyasvalakit alakítani, aki lényegében a leghatalmasabb lény az univerzumban és ami nagyon szórakoztató.

És egy ehhez illő hatalmas páncél illik. Mennyire nehéz viselni?

Sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik. És ez is egy nagyon szórakoztató folyamat volt számomra. Azt hiszem még soha életemben nem volt ennyi jelmezpróbám. A teljes testemet kellett kiöntenünk, hogy a páncélt meg tudják építeni anélkül, hogy jelen lennék. Az én képmásom alapján építették fel, szóval szó szerint nekem készítették, ami nagyon király. Bele kell állnod egy öntőformába és érzed, ahogy a vegyszerek megkeményednek körülötted, ami egy kicsit konfrontáló. Hosszú ideig kell teljesen mozdulatlanul maradnod, szóval nem túl szerencsés, ha klausztrofóbiás vagy.

Ha már a mozdulatlanságról beszélünk, imádtam, amikor Ken megjelent a táblás szerepjáték során.

Az első három napom a forgatáson csak abból állt, hogy naphosszat teljesen mozdulatlanul álltam, amíg valaki azt nem mondta, hogy lépjek át egy másik mezőre és bámuljak egy színészre. Örültem, hogy nem törtem ki nevetésbe. Miután megnéztem, láttam, hogy nagyon jól sikerült, de aznap nagyon hülyén éreztem magam. Ez az egyik legnevetségesebb forgatókönyv, amiben színészként részt vettem, de nagyon is jól működött a dolog.

Nem tudom megmagyarázni, de úgy látom, hogy nagyon is jól érzed magad ebben a világban. Voltál valaha is közel hozzá, hogy a Vámpírnaplókban vagy a The Originals – A sötétség kora sorozatban szerepelj?

Azt hiszem ez azért lehet, mert a sci-fi világában mozgok és természetfeletti karaktereket játszottam, így ez kicsit olyan érzés, mintha hazatérnék. A S.H.I.E.L.D ügynökeiben játszottam egy karaktert, akinek elektromos szuperképességei voltak és Ken is képes irányítani a villámokat, szóval nem sokban különbözik attól. Annak idején, nagyjából abban az évben, amikor a The Tomorrow People-be castingoltak be, akkor talán jelentkeztem a The Originals – A sötétség kora sorozat pilotjának az egyik szerepére. De a Vámpírnaplókhoz sosem jelentkeztem.

Mégis, biztos vagyok benne, hogy valamennyire magadba szívtad ezt a világot, amikor Rebecca (Aurora karakterét formálja meg és ő Luke felesége) a The Originalsban szerepelt.

Igen, abszolút. Nagyon szereti ezt a világot és Aurora karakterét, így izgalmas lehetőség volt számára, újra eljátszani ezt a szerepet a Legaciesben. Az, hogy aztán úgy alakult, hogy Atlantába kerültem és eljöhetek, eljátszhatom Ken karakterét…Úgy gondolom minden okkal történik.

És most együtt dolgozni nagyon szórakoztató lehet, különösen a karaktereitek egyedi dinamikája miatt.

Nagyon jó móka. Ha jól emlékszem ez a harmadik alkalom, hogy együtt dolgozhatunk szakmailag. Lehet, hogy van pár közös jelenetünk és lehet ezzel már sokat mondtam, de lesz néhány interakció a karaktereink között. Egy ezeréves vámpírt játszik, én pedig egy mindenható istent – csak egy kicsit más, mint a valóéletben a kapcsolatunk. Csak egy árnyalatnyit…

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .