Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Spoilerek

Legacies 4. évad – Spoilerek

Írta: drea

Brett Matthews elárult pár spoilert, hogy mire számíthatnak a rajongók a közelgő negyedik évadban:

A Legacies negyedik évada nemcsak a sorozat „sötétebb változatát” fogja bemutatni, de Brett Matthews „zűrzavaros évet ígér, amely felforgatja a dolgokat, és gyökeresen megváltoztatja több karakter életútját is”:

Hope számára ez egy régóta várt leszámolást jelent Malivore-al, aki most testet öltött a szeretett fiú képében. Milyen messzire hajlandó Hope elmenni, hogy megállítsa Malivore -t és megmentse Landont? Vajon képes -e mindkettőre? Ezek a kérdések fogják adni az első négy rész cselekményét.

Másutt Lizzie az Ethan iránti bonyolult érzéseivel kapcsolatban próbál eligazodni, bár sokkal komolyabb dolgokkal kell szembenéznie, mint a szerelem.

Josie mindent megtesz, hogy őszinte maradjon Finchhez, még akkor is, ha ez az új nyitottság nehéz beszélgetéseket eredményez.

Kaleb drasztikus intézkedésekhez folyamodik, hogy kihúzza magát egy elég sötét helyről.

Ami szegény Cleót illeti, a Malivore -ból való meneküléshez szembe kell néznie a múltbéli démonaival, és ez olyan érzelmi utazást idéz elő amely örökre megváltoztatja.

BÓNUSZ SPOILER!: Az első négy epizódot, amiket a sorozat nyári szünete előtt sikerült leforgatni, eredetileg a 3. évad befejezésére szánták. Ezek az epizódok felvezetik, amire a sorozat három évadon át épített.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .