Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Talán a Mikaelson család egyesülése visszakapcsolja Hope emberségét?

Legacies 4. évad – Talán a Mikaelson család egyesülése visszakapcsolja Hope emberségét?

Írta: Dee

A Legacies ma esti epizódjában visszatér a gyökereihez és megjelennek a Mikaelson testvérek, vajon Hope embersége végre visszatér?

Brett Matthews elárulta, hogy sok mindenre lesz szükség, hogy az általunk szeretett Hope embersége visszatérjen: 

Sok mindenre lesz szükség, hogy visszatérjen. Ha ez megtörténik ez valamikor akkor lesz, amikor megjelennek a legmélyebb kapcsolatai, mert láttunk már olyan embereket vele, akivel jó kapcsolata van és nem jártak sikerrel, így az ember elgondolkodik, hogy mi is ennek a mozgatórugója. Valószínűleg néhány régi személy a múltból. A családja tényleg Hope támasza, így úgy tűnik, ha valaki sikert ér el, azok ők lesznek.

Még ha vissza is tér Hope, akkor marad némi következménye az emberségének elvesztéséből, teszi hozzá Brett Matthews.

Ez egy olyan történetszál, amit csak egyszer teszünk meg, ezért mindenképpen szeretnénk a karakter minden egyes szegletét felfedezni, amit csak lehet így. Természetesen hiányzik nekünk Hope, ahogy volt, de ez a verziója nyilván nagyon is szórakoztató, habár sok szörnyű dolgot követ el. Ez tényleg ennek a két dolognak az összefeszülése és láthatjuk, hogy milyen lesz Hope a másik oldalon. Ez az utazás vele együtt folytatódik. Nem hiszem, hogy a karakter átmehet ezeken úgy, hogy ne változtasson rajta. Szóval a kérdés inkább az, melyik Hope jön ki a legvégén.

Matthews megerősítette, hogy nagyon is szándékos volt Lizzie vámpírrá válása és hogy Hope így is felfedezi az életet, gonosztevőként, mint az apja. A The Originals – A sötétség kora szereplői visszatértek, hogy segítsenek Hopenak átvészelni ezt az átmenetet.

Szerintem a Legacies egy olyan furcsa kis sorozat. Mindig is a szívén fog viselni mindent és egy olyan optimizmust hordoz magával, amit az előtte lévő sorozatok nem. A Legacies mindig is ilyen marad, mint eredetileg, de jó visszanyúlni a régi időkhöz és a másik két nagyszerű sorozat alapjaira hivatkozni, hogy egy kicsit másfajta történetszálat is elmesélhessünk.

A sorozat most lehetőséget kap, hogy újragondoljon néhány ellentmondásos történetszálat, amit már a TVD és a The Originalsban már megkíséreltek elmesélni, ilyen például a teremtőszál.

Vannak olyan történetek, amiket a régi sorozatban csináltunk, amiket manapság már nem tennénk meg. Vannak művészi döntések, technológiai változások. Ez a móka abban, hogy ez a sorozat egy évtizeddel korábban játszódott, mint a mostani. A világ sokat változott 10 év alatt. Nagyon szórakoztató visszatekinteni a régebbi sorozatokra a Legaciesen keresztül, és újra megismerni a karaktereket, a dinamikát és a történetszálakat egy teljesen új módon.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .