Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Tribriddé alakul -e Hope? -spoiler-

Legacies 4. évad – Tribriddé alakul -e Hope? -spoiler-

Írta: drea

A 3. évadban több jelenet is utalt rá, hogy előbb utóbb Hope teljesen tribriddé válik majd, ezt a most megjelent előzetes is alá támasztja, de mit mondanak erről a készítők?:

Amikor Julie Plec-et kérdezték, hogy vajon a 4. évadban Hope végre tribriddé válik -e, akkor csak annyit mondott, hogy ezt még korai megmondani, de a sorozat egyértelműen sötétebb irányt vesz fel.

A 4. évad hivatalos előzetesében halljuk, ahogy M.G azt mondja: “Szerintem Hope meg fog halni” illetve Cleo figyelmezteti őt, hogy “Akkor kellett volna lelépned, amíg még volt rá alkalmad” ezek mind azt sejtetik, hogy a Mikaelson lány hamarosan beteljesíti sorsát, és teljes értékű tribriddé alakul.

Brett Matthews azonban nem szeretné ha túl hamar kijátszanák ezt a kártyát:

Sok történetet mesélhetünk el, ha úgy döntünk, hogy ezen az úton haladunk. Ugyanakkor Hope minden állapotban lenyűgöző karakter. Mindig izgatott vagyok, legyen bármilyen is a története. [A teljes tribriddé válás] sok új problémát szülne. Hogy ez pontosan hogyan lenne összhangban minden mással, az a kérdés, ami az első három évadban is a fejünkben járt. Hope arra hivatott, hogy beteljesítse a sorsát, vagy felül tud rajta kerekedni? Ezekkel a kérdésekkel kell majd szembenéznie.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .