Kezdőlap 4. évad Legacies 4. évad – Vajon Klaus Mikaelson visszatérhet a fináléban?

Legacies 4. évad – Vajon Klaus Mikaelson visszatérhet a fináléban?

Írta: Dee

Joseph Morgan (Klaus Mikaelson), nálunk ma hajnali idő szerint megerősítette egy videó üzenetben, hogy benne lesz a Legacies – A sötétség öröksége finálé epizódjában, ami jövő héten, június 16.-án kerül adásba a The CW csatornáján:

Szóval el kell mondanom nektek egy pár dolgot, most azonnal. Újra láthatjátok Klaust, a legutolsó epizódjában a Legaciesnek. Csak egy múló pillanatra..na ennyi, ti hallottátok először. Még valamit mondanom kell, és tudom, hogy nem igazán fog nektek tetszeni, de soha nem a párkapcsolatokról szólt ez számomra, vagy Klaus számára, ez a családról szólt, a család erejéről. Egy apáról és a lányáról. És az ő kapcsolatukról. Amit érez a lánya iránt, erről szólt az egész.

 

Korábbi hírek erről:

A Legacies – A sötétség öröksége 4. évadának fináléjával kapcsolatban megkezdődtek a találgatások a rajongók között és arról, hogy vajon Joseph Morgan, aki Klaus Mikaelsont alakította a TVD univerzumában, visszatérhet-e!?

A Legacies – A sötétség öröksége a negyedik évadban jó pár ismerős arcot hozott vissza a TVD univerzumból, de vajon a végére tartogatták a legnagyobb visszatérést?

Joseph Morgan az (Klaus Mikaelson), akinek a rajongók már a Legacies – A sötétség öröksége premierje óta könyörögnek a rajongók, hogy szerepeljen a sorozatban, annak ellenére, hogy a karaktere a The Originals – A sötétség kora sorozatban meghalt, most a színész twitteren reagált a pletykákra, amik arra utalnának, hogy Klaus visszatérhet a negyedik évad finálé epizódjában június 16.-án:

Először is, évek óta nem láttam a TVDU egyik szereplőjét sem, legalábbis személyesen nem, ezt megígérhetem. Ez a sok spekuláció az őrületbe fog kergetni. Engedjétek el ezeket az ostoba elméleteket a rejtett jelekről. Mindenki tudja, hogy Klaus Mikaelson halott.

Ezután Joseph Morgan egy videóüzenetet is megosztott, amit a rajongók szintén egy újabb rejtett üzenetnek vettek arról, hogy Klaus visszatér:

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .