Kezdőlap 4. évad Legacies 4×01 – Danielle büszke Hope karakterére -spoiler-

Legacies 4×01 – Danielle büszke Hope karakterére -spoiler-

Írta: drea

Danielle elárulta, hogy büszke karakterének nehéz döntésére, amiért nem a megszokott személyt választotta és arra is kitért, mi lesz Handon-nal:

Malivore választás elé állítja Hope-ot a premier epizódban, visszaküldte a lányt arra az éjszakához, amikor Landon főnix -képességei aktiválódtak, és lehetőséget kínált neki, hogy megmentse őt, mindaddig, amíg beleegyezik abba, hogy hagyja elvérezni MG-t az erdőben. Malivore biztos volt abban, hogy belemegy az alkuba, és úgy dönt, hogy megmenti Landont, ahogy  mindig, de meglepte, hogy Hope inkább maradt, hogy meggyógyítsa MG -t.

„Nagyon izgatott voltam, hogy ezt láthatom. Ez egy ilyen kis pillanat, de tényleg sokat elárul arról, hogy milyen állapotban van jelenleg, mennyit fejlődött érzelmileg és mennyire önzetlen lett. Ez egy olyan téma, amely végig szövi az évad első négy epizódját, és odáig vezet, hogy minden rosszra fordul Malivore -val. Látni fogjuk, mennyire törődik a körülötte lévőkkel – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy nehéz döntéseket kell hozni a személyekkel kapcsolatban, akiket szeret. ”

Az epizód végén Hope Lizzie-hez fordul segítségért, ami szintén nagyon tetszett Danielle-nek:

“Hope és Lizzie kapcsolata az egyik kedvencem a sorozatban. Jó látni, milyen messzire jutottak az elmúlt három évben. És a beszélgetés, amit a premier epizódban folytatnak  nagyon érett . Csodás dolog tudni, hogy mindketten megértek ahhoz a ponthoz, amikor egy ilyen bensőséges pillanatot tölthetnek együtt ”

A szinésznő ezután kitért a Handon párosra is:

„Hope és Landon kapcsolata csak a bonyodalmakból áll. A megfelelő ember, soha nem a megfelelő időben. Ez az, ami végigszövi az első négy epizódot is. Nem hiszem, hogy létezik olyan világ, ahol visszatérhetnének ahhoz az állapothoz, ami korábban volt. Nyugodtan mondhatjuk, hogy lesz egy  időszak, amikor esetleg fel kell fedezniük saját magukat egymás nélkül. ”

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .