Kezdőlap 4. évad Legacies 4×10 – Vardemus professzor adhat választ Hope-nak

Legacies 4×10 – Vardemus professzor adhat választ Hope-nak

Írta: Dee

Brett Matthews elárulta mit akar Hope Vardemus professzortól:

Bármire is készül Hope Mikaelson valószínűleg biztosak lehetünk benne, hogy semmi jóra. A Legacies – A sötétség örökségének tribridje még mindig nem kapcsolta vissza az emberségét és most visszatér a negyedik évad második felében, amiben folytatja az ellenségeinek levadászását. Az új epizód sneak peekjébe a lány válaszokat keres egy ősi ereklyével kapcsolatban, Vardemus professzortól, aki meglehetősen kíváncsi arra, hogy Hope miért hozzá fordul és nem pedig Alarichoz, az igazgatójához.

Ó, Dr. Saltzman és én összevesztünk, ezért kiveszem ezt a félévet. – magyarázza a videóban, ami nem igazán pontos, mivel ha még emlékszel akkor a férfi kómában van és Hope pedig épp gyilkolászik.

A TvGuidenek adott interjúban, Brett Matthews executive producer és showrunner ígérte, hogy bármit is csinál Hope, az ‘nagyon is rosszindulatú’ lesz.

Mármint nem teljesen az, hanem tanácsot akar kérni és tudja, hogy az iskola nem a megfelelő hely erre.

Vardemus professzor tulajdonképpen a Whitmore Főiskola professzora, akiről Hope tudja, hogy ‘mindentudó és aki nem próbál neki erkölcsi leckét is adni közben’.

Van egy kérdése, amire választ kell kapnia és nyilván bármit hajlandó megtenni a válaszért, így Vardemus számára csak egy újabb állomás és ezáltal keveredik bele a dolgokba. Egy olyan karakter, akit nagyon is kedvelünk és bárcsak többet is szerepeltethetnénk, mivel nagyon is szórakoztató, amikor Alexis meglátogat minket.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .