Kezdőlap 4. évad Legacies 4×11 – Hope teszteli az új vámpír, Lizzie-t

Legacies 4×11 – Hope teszteli az új vámpír, Lizzie-t

Írta: Dee

Brett Matthews elárulta, hogy Hope miért is teszteli Lizzie-t a következő epizódban:

Hope Mikaleson nagyjából öt perce vámpír és máris más vámpíroknak parancsol. Konkrétan egy teljesen új vámpírnak, aki potenciálisan aggasztó képességekkel rendelkezik és akit Lizzie Saltzmannak hívnak. Szerencsére vagy sajnos, ez nézőpont kérdése, a Legacies – A sötétség örökségének legújabb hibridje még nem teljesen kész arra, hogy parancsokat fogadjon el Hope-tól, még akkor sem, ha most már a teremtő kötelék alakult ki köztük.

A következő epizód sneak peekjében Hope egy kis szünetet tart Aurora üldözésében és Lizzie-t elviszi egy karneválra. Szerinte ez egy tökéletes hely, hogy lefuttasson néhány tesztet. Lizzie pedig vonakodva kérdezi meg tőle, mit is ért ‘tesztek’ alatt és Hope valóban erre egy értelmes választ ad. Lizzie egyszerre vámpír és elszívó boszorkány, más néven eretnek, aki végtelen mennyiségű mágiát képes elszívni. Az eretnekek a TVD univerzumában történelmileg nem túl megbízhatóak, sőt, többnyire szociopata gyilkosok, így Hope aggodalma jogos. Persze ő maga is egy félelmetes vérfarkas, boszorkány, vámpír tribrid, akinek nincs embersége, így benne is nehéz megbízni.

A Legacies – A sötétség öröksége sorozat eddig nem sokat foglalkozott a teremtői kötelékkel, nem úgy mint a Vámpírnaplók és a The Originals – A sötétség kora sorozatok, amikben szerettek ezzel a készítők játszadozni időnként.

Ez általában a hibrideknél alakul ki, akik mágikus hűséget éreznek a vámpír teremtőjük iránt és nagyjából bármit megtesznek, hogy a kedvükben járjanak.

Brett Matthews executive producer szerint nem feltétlenül úgy fog ez megjelenni, ahogy ezt már megszoktuk:

Az egyik szórakoztató rész ez lesz, hogy láthatjuk miként is fog másként működni itt, mint a Vámpírnaplók univerzumban. Mindig is nagyon ellentmondásos történet volt, szóval jó móka lesz újra átnézni mai szemszögből is és ennek a teljesen másfajta sorozatnak a szemszögéből. Nyilván ez egy bonyolult dinamika, ami sok problémát fog okozni Hope és Lizzie között.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .