Kezdőlap 1. évad Legacies – Danielle R. Russell: Hope traumatikus élményei

Legacies – Danielle R. Russell: Hope traumatikus élményei

Írta: drea

Hope Mikaelson a legújabb Legacies epizódokban többször olyan helyzetbe került, amit nehezen tud feldolgozni, az őt alakító Danielle Rose Russell, ezekről a helyzetekről, és arról beszélt, hogy karaktere képes -e túllépni a történteken.

Hope az új epizódokban rengeteg veszteséggel és fájdalommal néz szembe, lehetséges, hogy ezt az egész reakciót Landon elvesztésének érzése produkálta?

Ez az egész emlékeztette arra, hogy min ment keresztül. Arra, hogy mennyire nehéz volt engednie, hogy közel kerüljenek egymáshoz, mert félt, hogy elveszíti vagy fájdalmat okoz neki. Szóval természetes, hogy amikor ténylegesen elveszíti (legalábbis ezt hiszi) az számára a lehető legrosszabb, ami megtörténhet. Úgy van vele, hogy még is mit akarnak még tőle elvenni? Hiszen nem maradt már semmije. Landon sokkoló újjáéledése után Hope poszttraumás stresszel néz szembe, ami kihat az egész évadra.

Roman visszatérése is egy ilyen kiváltó ok lehetett volna az összeomlásra, azt Hope még is próbálta éretten kezelni, szerinted tényleg megbocsátott neki?

Igen, úgy gondolom, hogy tényleg megbocsátott neki. Alaric sokat segített neki, hogy felfogja, hogy annak ellenére ami történt vele, még lehet jó, és nem kell gonosszá válnia. Hope nem akar olyan bosszúálló lenni mint az apja Klaus. A 13. epizódban érződött ez a legjobban. M.G volt a felelős Landon haláláért, Hope még is megmentette az életét. Mindig is imádtam Hope és Roman kapcsolatát a The Originalsban -evidens, hogy addig a pontig, amíg a borzasztó események meg nem történtek- Hope mostani énjét nézve, szerintem képes volt őszintén megbocsátani neki.

Amikor viszont a 14. epizódban rájön, hogy a ruhát amit visel, Klaus ajándékozta Carolinenak, elveszti az irányítást és ténylegesen összeomlik. Min ment keresztül ekkor Hope?

Azt hiszem, hogy itt újból egy kislánnyá vált, egy kislánnyá, akinek szüksége van az apjára. Az a ruha normál esetben nem borítaná ki ennyire, de ez egy bizonyíték arra, hogy elvesztette az összes létező személyt, akit szeretett. Próbálja fenntartani a látszatot, hogy minden rendben van, de ez nem így van. Ahogy már az előbb említettem, Hope poszttraumás stresszben szenved és szüksége van Klausra, aki már nem lehet ott és ez a ruha egy kísértő emlékeztető erre.

A 15. epizódban láthattuk, hogy Hope egy kristály segítségével beszél Landonhoz, kérdés viszont, ha Klaus hiányzik a legjobban neki, miért nem az apját jelenítette meg a kristály?

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .