Kezdőlap 2. évad Legacies – Danielle Rose Russell interjú

Legacies – Danielle Rose Russell interjú

Írta: drea

Újabb CW Upfront interjú került elő, melyet a TVLine készített Danielle Rose Russellel. Az interjúban arról faggatják, hogy milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy mi lesz a Legacies fináléjában vagy, hogy alakul Landon és Hope kapcsolata:

Gratulálok a második évadhoz, hol voltál, amikor megtudtad, hogy berendelték az új szezont?

Ami azt illeti a Legacies fináléját forgattuk éppen a showrunnerünk Brett összehívott mindenkit, a forgatás közepén semmire se volt idő, és azt gondoltam, hogy ez most vagy nagyon jó hír lesz vagy nagyon rossz. Aztán elmondta, hogy berendelték a második évadot mindenki ujjongott az örömtől és ölelkeztünk.

Mi volt a reakciód amikor megtudtad, hogy mi lesz a fináléban Hope-pal?

Hallottam a veremről, de nem tudtam hova fog vezetni a Malivore történet szál. Szerintem tökéletes lezárása volt az első évadnak. Hope útjának folytatásának is jó tett, aztán hallottam, hogy a verem nincs többé és úgy gondoltam ez szívszorító lesz és az emberek ki fognak akadni.

Hope-ot mindenki elfelejtette, Landont is beleértve, ha valaha is visszatérne és azt látná, hogy Landon tovább lépett, hogyan érezné magát?

Még az én szívem is megszakad emiatt, szerintem ez szörnyű lenne. A szerelme Landon iránt olyan erős, hogy minden tőle telhetőt megtenne, hogy boldoggá tegye és biztonságban tudja őt. Egy szemrebbenés alatt feláldozná a saját boldogságát Landonért. De ki tudja, hogy bemutatásra kerül -e ez vagy sem.

Josie mindig ott lesz neki, elismerte, hogy mindig is tetszett neki Hope, de a párt igazából a rajongók rakták össze, ez meg lepett téged?

Igen egy kicsit, Kaylee és én nagyon jó barátok vagyunk, jókat szórakozunk és nem bírjuk abbahagyni a nevetést ha együtt vagyunk. Úgy voltam vele, hogy oké van ennek valóság alapja, de ha mégse lenne akkor elég erőltetett a kapcsolat.

Ha lenne egy kívánságod a második évadban Hope számára mi lenne az?

Szeretném ha megjárná a poklot, látni szeretném őt ahogy a Malivore okozta magány utóhatásait kezeli.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .