Kezdőlap 1. évad Legacies – Hol van Caroline Forbes?

Legacies – Hol van Caroline Forbes?

Írta: drea

A Legacies spin-off nem jöhetett volna létre, ha annak idején a The Vampire Diaries nyolcadik és egyben utolsó évadában Caroline Forbes és Alaric Saltzman nem alapítják meg a Salvatore Iskolát.

Az egyik alapító még is feltűnően hiányzik az új sorozatból. Caroline távollétére sok rajongó felfigyelt, így a stábtagokkal készített interjúk során a Saltzman lányok édesanyjáról is kérdezték őket:

Ez határozottan egy olyan téma, amiről folyamatosan beszélünk. Hiszen ha van egy édesanyád, aki az édesapáddal együtt építette fel azt az iskolát, ahol most te is élsz és az életed része, akkor a hiánya folyamatosan érzékelhető – Kezdte a Josie Saltzmant alakító Kaylee Bryant

Természetesen rátérünk erre, hogy milyen hatással van a lányokra Caroline hiánya. Az egyik epizódban Josie elmondja Hopenak, hogy hiányzik nekik az édesanyjuk és ez a hiány negatív hatással van rájuk. -Tette hozzá a Lizzie Saltzmant alakító Jenny Boyd

Az epizódot, amiben Josie, Lizzie házsártos természetét anyjuk hiányával magyarázza már leadták, a kérdés továbbra is az, hogy meddig lesz távol Caroline és valójában miért is van távol?

A színészek elárulták, hogy Caroline érkezésére még egy jó darabig nem számíthatunk. Édesanyjuk a Sweet 16 születésnapi bulijukat is kihagyja azzal az indokkal, hogy a Salvatore Iskolába toboroz új diákokat. Amit azonban a lányok nem tudnak, hogy Caroline nem egészen emiatt van távol.

Alaric pontosan tudja, hogy hol van Caroline és azt is, hogy mit csinál. Ezt pedig titkolja lányai előtt. -Mondta Matt Davis

Julie Plec még a TCA-n árulta el, hogy a valódi ok amiért Lizzieék édesanyja távol van az az, hogy lányai hosszútávú túlélésének érdekében kutat.

Ez egy utalás a Gemini koven egyik legkegyetlenebb hagyományára, amikor is a 22. életévüket betöltő ikrek egyesítik erejüket és ennek következtében a győztes elnyeli testvére mágiáját, így az meghal.

Caroline feltételezhetőleg ennek az elkerülésének a módját keresi távollétében így a lányai szabadon élhetnek.

A sorozat előrehaladtával többet tudunk meg Caroline távollétének valódi okáról -Ígérte Matt Davis

A Caroline Forbest alakító Candice Kinget arról kérdezték, hogy visszatér -e karaktere a Legaciesban:

Egy hamar biztosan nem, de soha se mondd, hogy soha! – Válaszolta Candice

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .